Bankhoezen.nl

Bankhoezen.nl

Bankhoezen.nl heeft een grote collectie aan bankhoezen, stoelhoezen en fauteuilhoezen. Daarnaast verkopen we ook nog bankbeschermers, foulards en plaids. Maar dat is nog niet alles! Heb je een bank met een aparte maat? Dan is het bij ons ook mogelijk om een hoes op maat te laten maken.
8,6
Filter 204 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 105 met beschrijving

• Anke
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Levering was binnen een paar dagen. Goede kwaliteit hoes. Past goed en blijft mooi zitten. Heel blij mee

• Frans Vielvoye
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Ik heb lang gezocht naar hoezen voor de Bank. Ik ben ze ook vaak gesteld en snel weer retour gestuurd, het leek nergens op. Maar deze zijn echt heel mooi. Gro

• Hoe beoordeel je Bankhoezen.nl?

• Horsea
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle en vriendelijke communicatie

• Annelies
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Goede hulp bij kiezen juiste bankhoes

• Lili Hermans
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Correct zonder meer, mag nog aan communicatie gewerkt worden!

• E. te Stroet
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Een extra set besteld, om er steeds een schone goedpassende hoes op de bank te hebben. De eerste set beviel uitstekend.

• W.A. Goverse
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Vriendelijke , terzake kundige mensen. Mooie, goed passende hoezen.

• Pierre Verheijen
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Levering goed te volgen. Product was volgens verwachting

• Riekie lugtenberg
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Goed verpakt en snel geleverd.

• Ano Niem
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Super goede en makkelijke bestelprocedure met snelle levering. En mijn bankhoes voldoet precies aan de beschrijving zoals op de website staat. Goede kwaliteit.

• Marlou Willems
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Mijn bestelling was niet op voorraad. Omdat familie het voor mij zou meenemen naar het buitenland kreeg ik een gratis upgrade naar een wél voorradig product.
    Top service.

• M. v/d Par
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Banktopper en fauteuilhoes gekocht en ben over beide zeer tevreden. Aanrader.

• J. Reijerkerk
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Was even 'tobben', maar zit uiteindelijk best netjes ! Mooi materiaal.

• ANS van Leeuwen
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Klantvriendelijk, denkt mee, helemaal goed!

• KS
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Lang moeten wachten op levering. Verkeerde product ontvangen en klantenservice vervolgens alleen via de mail bereikbaar.
    Na 1 dag reactie ontvangen dat bestelling geannuleerd is en geld terug gestort is. Met extra uitleg dat ik voor verdere vragen ook telefonisch contact op kan nemen.
    Telefonisch contact opgenomen om erachter te komen hoe ik nu de juiste producten kan ontvangen. Telefonisch te woord gestaan door een bijzonder onsympathieke dame die terug verwijst naar de mail en bij lastige vragen, kritiek op het proces de verbinding verbreekt. Ongekend.

Antwoord van Bankhoezen.nl

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met de levering en het ontvangen van het verkeerde product.

We begrijpen dat dit erg vervelend is. We willen je hierbij bevestigen dat je bestelling inmiddels is geannuleerd en het volledige bedrag aan je is terugbetaald.

Voor toekomstige vragen of directe ondersteuning zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 16:00 uur. Je kunt dan kiezen voor optie 6 in het keuzemenu om direct met een medewerker te spreken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan horen we het graag.

• jacqueline
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

lange levertijd en niet helemaal wat ik er van verwachte, geen gebruiksaanwijzing erbij.Hoes zit dus niet zo mooi als ik verwachtte maar ga het nog een keer opnieuw doen

Antwoord van Bankhoezen.nl

Het spijt ons te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht en dat de hoes niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. De gebruiksaanwijzing staat op de verpakking en we kunnen je ook een how to filmpje sturen.

Mocht het bij een volgende poging toch niet lukken om de hoes mooi passend te krijgen, laat het ons dan gerust even weten. We kunnen dan iemand bij je langssturen om je hierbij te helpen.

We staan voor je klaar en doen ons best om het alsnog naar tevredenheid op te lossen.

• Monique

Dank voor het meedenken

• monique Busschers
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

Hij paste perfect .Bank lijkt door hoes dubbel zo.groot.Blij.mee! Op later tijdstip makkelijk in wasmachine!

• Angelique
    Geverifieerde klant van Bankhoezen.nl

De bezorging duurde een paar dagen, maar mooie zachte stof en de kwaliteit lijkt in orde. Nu kijken hoe hij blijft bij gebruik

• JGH Zeijderveld

Picobello