Barista Huis

Barista Huis

Baristahuis.nl voor alle essentiele koffie tools voor de echte thuis barista.
9,7
Filter 12 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 11 met beschrijving

• Sanne
    Geverifieerde klant van Barista Huis

Geweldig klantencontact. Snelle, duidelijke en persoonlijke reactie per mail. Een aanrader!

• Snel cadeautje in huis
    Review voor Barista Huis

Gister besteld en vandaag al door PostNL bezorgd. Netjes verpakt en leuk om te geven.

• Hoe beoordeel je Barista Huis?

• Maarten Bombeeck
    Geverifieerde klant van Barista Huis

Snelle levering en prima prijs kwaliteit verhouding!

• Larissa
    Review voor Barista Huis

Spulletjes gekocht en via een vriend mee laten nemen naar Italië. Top kwaliteit koffie spullen voor in onze b&b

• Serge
    Review voor Barista Huis

Naked portafilter gekocht en in combinate met de IMS bakje perfecte espressos

• Liesbeth
    Review voor Barista Huis

De site via google tegen gekomen en een tamper besteld. Erg goede tamper voor weinig geld

• Philip
    Geverifieerde klant van Barista Huis

snel opgestuurd, een foutje in de bestelling maar klanten service loste het snel op. Dezelfde dag werd het juiste item opgestuurd :)

• Site onoverzichtelijk maar goede producten
    Review voor Barista Huis

Beetje moeilijk terug te vinden op de site wat past in mijn espressomachine maar na een beetje zoekwerk uitgekomen bij de juiste portafilter. Bestelling was snel in huis en goed verpakt, was een stuk goedkoper dan op andere sites.

Antwoord van Barista Huis

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je uiteindelijk de juiste portafilter hebt gevonden. We zijn blij dat je tevreden bent over de snelle levering en de prijs. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

• Joost v

Snel in huis!

Antwoord van Barista Huis

Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen. We helpen je graag weer een volgende keer!

• Jessica v.d. Broek
    Review voor Barista Huis

Was snel in huis en mooi verpakt. Ik had een potafilter houder gekocht voor ons nieuwe espresso apparaat. Blij mee

Antwoord van Barista Huis

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met de portafilterhouder. We wensen je veel heerlijke koffiemomenten toe met je nieuwe espressoapparaat!

• Alicia

Fijne duidelijke website

Antwoord van Barista Huis

Bedankt voor je fijne reactie! Super om te horen dat je onze website als duidelijk hebt ervaren. We helpen je graag weer een volgende keer!