Be®Nice Lingerie voor Jou

Be®Nice Lingerie voor Jou

Be®Nice Lingerie voor jou staat voor persoonlijke aandacht, gastvrijheid en de hoogste kwaliteit lingerie. Kortom, de essentiële ingrediënten om jou als vrouw te doen schijnen in je kracht.

Voor ieder moment, gevoel of gelegenheid vind je bij ons iets bijzonders en passends. De juiste lingerie heeft namelijk de kracht om je bij iedere ervaring optimaal te voelen.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat je weet waar je eventueel online jouw aankopen doet. Om die reden werken wij samen met het onafhankelijke keurmerk Webwinkelkeur.

Count your blessings, je bent uniek. Daarom Be®Nice Lingerie voor jou! 
badmode
De zekerheden van https://lingerievoorjou.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.