Beamerstyling.nl - Beamerstyling NL

Beamerstyling.nl - Beamerstyling NL

Dé specialist voor al uw BMW Styling, Tuning, Upgrades & hersteller onderdelen. Service & Kwaliteit is ons prioriteit.
De zekerheden van https://www.beamerstyling.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het ondernemers plan was redelijk eenvoudig. Een focus assortiment creëren en aanbieden voor ieder specifieke serie, model, generatie en/of uitvoering van BMW / MINI. Door in de loop van de jaren met diverse leveranciers, fabrikanten en bedrijven in contact te zijn komen heb ik in 2021 het bouwen van een grote webwinkel tot werkelijkheid kunnen brengen. Inmiddels (2023) zijn wij snel uitgegroeid tot een gespecialiseerd, toonaangevend, uniek & bovenal een service gerichte webwinkel voor BMW / MINI Rijders, Liefhebbers, Hobbyisten, Garages en Herstellers. Klantvriendelijkheid, service en kwaliteit staat bij ons gewoon altijd op nummer 1!


Bekijk Manifest