Beautycareemmen.nl
Daarnaast kunnen we hierdoor ook garantie geven voor de kwaliteit, aangezien alles wordt getest voordat het in de verkoop gaat door professionals in ons vakgebied.
We zijn continu op zoek naar vernieuwende en toekomstgerichte artikelen die voor u als klant interessant zijn voor een gunstige prijs.
Ons assortiment leveren we door heel Europa, waaronder Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
Je kunt ons assortiment niet alleen bekijken en bestellen op onze webshop, maar ook bezichtigen in onze winkel of op verscheidene beurzen waar we elk jaar te vinden zijn.
Wij kunnen u daardoor voorzien van de juiste informatie en tips door onze kundige medewerkers.
Onze producten vinden ook hun weg via andere groothandels in deze branche.
Bovendien zijn we leverancier van wellnesscentra als de Veluwse Bron, de Zwaluwhoeve en wellnessresort SpaWell Peize.
Daarom dragen wij als motto: "Voordelig inkopen bij de grootste online beauty shop groothandel van Nederland."
Marian Glykofridis
Snelle verzending en uitstekende service.
linda
Goede service en snelle levering
Hoe beoordeel je Beautycareemmen.nl?
Antoinette Dekker
Thirza van Loon
Snelle levering, alles was compleet
Tony Jansen
Snelle levering.
MarcelJo
Goede prijs & snel.
B.M. Slootman
Mooie producten voor betaalbare prijzen
Mandie Liggins
Heel snelle levering, dank je wel
Cecile d'Haens
Uitstekende service. 1 verkeerd product geleverd, maar dit werd meteen gecrediteerd.
John Simons
Goede en duidelijke website en snelle levering.
Wimpers by Maud
Te kleine hoezen probleemloos omgeruild voor grotere exemplaren. Snel geld terug en nieuwe bestelling snel binnen.
Jolanda de Bruijn
Prima service
Gea Jetten
Bestelde producten voldoen aan mijn verwachting. Website en betaling waren duidelijk en eenvoudig
Dorien Van der Vliet
Snelle levering 👍
Roeline Heijnen
Snelle levering.
Femke Byloos
Snelle levering!
chantal koster-sanne
Had een shoptegoed gewonnen echt supertof!!! Heel erg blij mee!!!!
Jeannette Van Bessen
Goede service, snel antwoord op je vragen