Beautytasting
Wij geloven in de beauty van iedereen. Daarom is ons doel om jou te inspireren en te laten stralen, van binnen en van buiten! Met Beautytasting bieden wij een platform waar jij je eigen beauty en beauty-routine kunt ontdekken. Of je nu bekend bent met cosmetica of niet. We got you!
Jolande
Prima kwaliteit, snelle levring en goed verpakt!
Alie
TOP SERVICE BEDANKT
Hoe beoordeel je Beautytasting?
Nicky Spengler
snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding
Anoniem
Odette van Galen
Het pakket nog steeds niet ontvangen.
31-Niches
Producten zoals omschreven, met aandacht verpakt voor de klant, en een extraatje voor een extra glimlachje.
Eerste keer besteld en helemaal tevreden. Ik raad het zeker aan.
Japke
Snelle levering van Olaplex pakket in originele verpakking. Er zat een kaartje bij dat je bij iedere bestelling gratis samples krijgt. Alleen had ik dus helemaal geen samples ontvangen! Jammer hoor. Verder niks op te merken.
Nelly de Wildt-Mink
Alles super snel geleverd
Petra Hulsenboom
Joke Huisman
Anniek Lateur
Zeer snelle bestelling
Josefien saya
Niet de juiste kleur lipstick gestuurd
Jeanine
Op tijd
Anastasiia Istomina
my parcel got lost and still hasn't arrived
Irina
De bestelling service is goed maar verzending is slecht. Brievenbuspakketje door DHL was niet geleverd.
Antwoord van BeautytastingHi Irina,
Wat vervelend om te lezen dat jouw pakketje niet is bezorgd. We hebben contact met je opgenomen via de mail!
Team Beautytasting -
Ina de Jonge
Voldoet aan mijn verwachtingen en een snelle service.
maria elisen -dictus
alles heel goed verloopen
Hezz
Antwoord van BeautytastingHi Hezz,
Bedankt voor jouw review. Fijn dat je het pakketje snel hebt mogen ontvangen veel plezier van de items! 🙌🏼
Team Beautytasting -
Evelien
Goede prijzen en mooie kleuren.
Annet Bakker
Mijn bestelling was iets vertraagd maar hiervan werd ik keurig op de hoogte gebracht. Bestelling inmiddels ontvangen en was keurig verpakt.
Antwoord van BeautytastingHi Annet,
Bedankt voor jouw leuke en mooie review. Hopelijk tot ziens online 🧡
Team Beautytasting