Beautywinkel
Nelleke van der heijden
Snelle levering 👍
Els Ottens
Snel geleverd en precies wat ik nodig had
Hoe beoordeel je Beautywinkel?
Elly B
Snelle levering, top
Lidy
Hele goede snelle levering.
Alles top geregeld, ik vind de verzendkosten erg hoog voor zo n klein pakje. -
E. Hart
Geweldig! Ik had 's avonds laat de verkeerde mascara besteld. De volgende ochtend een mail gestuurd dat het een andere mascara moest zijn. Snel antwoord en snelle levering van de juiste mascara. Heel fijn!
Teuntje
Super snelle correcte levering. Kwaliteits producten!
christi
fast delivery and good quality products
Hanny Bremer
Prima
Marieke van Asperen
Prima service. Wel jammer van de AI-slop op de website. Stockfoto's zijn niet duur en dan krijgt de fotograaf tenminste wel betaald!
Wilma
Snelle service en super lekker geurtje. Voor herhaling vatbaar.
Tineke
Het is een oogschaduw. Geen eyeliner.
Antwoord van BeautywinkelGoedemiddag Tineke,
Je hebt een soft touch eyeliner bij ons besteld en die valt bij ons niet onder de oogschaduws. Nu kan je het product natuurlijk wel op meerdere manieren gebruiken maar binnen ons assortiment valt dit onder de eyeliners. -
Willeke Visser
ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen....
Antwoord van BeautywinkelBeste Willeke,
Wat vervelend dat je de order nog niet ontvangen had. Je heb vorige week donderdag bij ons besteld en ik kan zien dat dat hij dezelfde dag door ons verstuurd is. GLS verzocht bij ons de verzending en zoals je kan zien in onderstaande revieuws leveren zij altijd heel snel. Wellicht dat het vrijdag wat GLS wat drukker geweest is en in het het weekend leveren zij zijn. Dus vandaar dat hij dan pas maandag geleverd is. Ik zie dat hij rond 15:30 afgeleverd moet zijn. Hopelijk is dit het geval en kan je dus nu gebruik maken van je product. Mocht dit niet het geval zijn horen wat dit natuurlijk graag! -
Mariëtte
Snelle levering en het product was goed verpakt!
Wisam Odeh
Heel.goed
Wilma
Snelle levering netjes verpakt in een brievenbuspakje
Frans Langelaan
zelf een nieuwe geur er bij geweldig ga ik zeker een keer bestellen
Jeannette
Snelle reactie op mijn vraag, super vriendelijk en snel geleverd!
Marion Vogel
Snel geregeld en snelle bezorging.
Evelien
Fijne producten en prima levering. Een filter op kleur zou handig zijn bij de oogschaduw. Ik vond het lastig om de john v G kleur te vinden. Jamner ook dat oudere kleuren weer verdwijnen, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Een overzichtspagina van alle soorten en kleuren per merk of als individueel product kan ook handig zijn. Dan is het overzichtelijker.
I Keizer-Westra
Goede service snelle levering