Bedrebel
G.C. van Vliet
Geweldige service, klantenservice reageert snel. Mooi product. Alles top.
Antwoord van BedrebelBeste G.C. van Vliet, hartelijk dank voor uw 5 sterren review. Een perfect begin van onze nieuwe werkweek! Heel veel slaap plezier toegewenst onder jullie satijnen dekbedovertrek! Met vriendelijke groet, Bedrebel dreamteam
Sander van Tongerlo
Top kwaliteit met hele goede service. Moeder en kind zijn er heel blij mee!
Antwoord van BedrebelHoi Sander, wat super leuk om te horen dat moeder en kind erg blij zijn met het Bedrebel bolsterkussen en de baby relax hoes. We wensen jullie allemaal een hele fijne tijd samen! Sweet dreams,
Bedrebel dreamteam! -
Karin
Zeer praktisch door rits en clips. Mooie kleur(blush pink), hopelijk komt er ook nog een mooie kleur groen of blauw bij.
Antwoord van BedrebelBeste Karin, hartelijk dank voor je 5 -sterren review! Super leuk voor ons om terug te lezen dat je blij bent met het unieke Bedrebel dekbedovertrek met rits & clips! Houd onze socials & website inderdaad in de gaten voor product & kleur updates! Slaap lekker, Bedrebel dreamteam.
Johan Stikvoort
Snelle levering, alles klopte, mooie kwaliteit, echt super!
Antwoord van BedrebelBeste Johan, hartelijk dank voor je 5 sterren review! Super om te lezen dat alles naar wens is en geheel naar verwachting! Heel veel slaap plezier toegewenst met je Bedrebel beddengoed set! Met vriendelijke groet, Bedrebel Dreamteam
Annet Duin
Juiste levering maar geen track code, als beloofd.
Antwoord van BedrebelBeste Annet, hartelijk dank voor je 4-sterren review! Het spijt ons te horen dat je geen track-and-trace code hebt ontvangen. Deze zou via onze verzendpartner PostNL automatisch in je e-mail inbox moeten verschijnen op het moment dat de verzendlabel werd aangemaakt. In de toekomst mag en kun je ons altijd bereiken via Whats-app of e-mail, het Bedrebel dreamteam helpt je dan graag verder Annet. Voor nu, heel veel slaap plezier toegewenst.
Bedrebel dreamteam -
Jos Monster
we konen de kakens meteen meenemen van de Veine beurs. Super service.
Antwoord van BedrebelBeste Jos, hartelijk dank voor je 5 sterren review! Het was super leuk jullie te ontmoeten op de Veinedagen beurs en we wensen jullie dan ook heel veel slaap plezier toe met het Bedrebel dekbedovertrek en kussenslopen! Groetjes, het Bedrebel dreamteam
Rianne Vermeulen
Professioneel, klantvriendelijk
Antwoord van BedrebelBeste Rianne, hartelijk dank voor je 5 sterren review! We zijn erg blij dat we je goed hebben kunnen helpen aan een mooie en fijne nieuwe set bedlinnen. Heel veel slaap plezier toegewenst! Groetjes, Bedrebel Dreamteam
Huub Marijnissen
Echt goede kwaliteit stof, voelt prettig aan. levering netjes verpakt en zonder plastics. Rits en clips werken inderdaad heel handig.
Antwoord van BedrebelBeste Huub, hartelijk dank voor je positieve review! Heel veel slaap plezier toegewenst! Met vriendelijke groet, het Bedrebel dreamteam!
Sanne
Super fijne waszak
Ik kreeg een gratis waszak bij mijn bestelling.
De waszak is van zware en dikke kwaliteit.
Ik gebruik de waszak voor alledaagse dingen, maar ook voor de speciale was.
Zo heb ik paillettenjurken erin gewassen, maar ook panty’s. De pailletten raken niet los en de panty’s komen zo ook niet in de knoop met ander wasgoed.
Ook halsters van de paarden komen er schoon en als nieuw uit.
Door de dikke stof van de waszak is het deurtje en de trommel van de wasmachine goed beschermd tegen het ijzer van de halsters.
Antwoord van BedrebelBeste Sanne, hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Super om te lezen dat ook de gratis Bedrebel waszak zo in de smaak valt! Heel veel slaap (& dus ook was) plezier toegewenst!!
Chiara
De kwaliteit van deze producten is geweldig! Mijn partner en ik willen geen ander merk meer; we zijn helemaal verkocht. Naast het dekbedovertrek en het hoeslaken hebben we ook het bolsterkussen besteld. Mijn partner slaapt hier heerlijk mee. Bovendien is dit kussen, samen met het bijpassende hoeslaken, een prachtige en sierlijke aanvulling op een opgemaakt bed.
Tot slot, ook belangrijk om op te merken: dit bedrijf wordt gerund door een jonge ondernemer met echte passie voor het product. Dit is alleen al een extra reden om hier te bestellen.Antwoord van BedrebelBeste Chiara, hartelijk bedankt voor je compliment overgoten review! Big smile on the faces van het Bedrebel dreamteam! Heel veel slaap plezier rebels!
Sandra Stuijk
Prachtige kwaliteit en snelle levering!
Antwoord van BedrebelBeste Sandra,
hartelijk dank voor je 5 sterren review! Dat zorgt voor een grote glimlach bij het Bedrebel dreamteam! Heel veel slaap plezier met je Bedrebel beddengoed set! -
Miranda Faes
Ik heb de Satijn /Katoen besteld, en kreeg het mooi compact thuis , en het slaapt echt heerlijk . Fijne kwaliteit van stof. En het is ook zo fijn, dat de klemmetjes en rits, alles op z’n plaats houdt . Echt een aanrader!
Antwoord van BedrebelHoi Miranda,
hartelijk dank voor je positieve review! Dat doet team Bedrebel enorm goed! Heel veel slaapplezier met je Bedrebel beddengoed set! Sleep well, Bedrebel dreamteam -
Sjors
Innovatief en duurzaam beddengoed van hoge kwaliteit. De producten zijn praktisch, gebruiksvriendelijk en maken het bed opmaken eenvoudig. Een aanrader voor comfort en gemak!
Antwoord van BedrebelBeste Sjors, hartelijk dank voor je uitgebreide & positieve review! Dat doet ons erg goed! Heel veel slaap plezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Bedrebel dreamteam
Willem
Alles snel en keurig geleverd, en de lakens zien er geweldig uit!
Antwoord van BedrebelBeste Willem,
top om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop bij Bedrebel. Heel veel slaap plezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Bedrebel dreamteam -
John
De producten zijn met veel zorg, passie en aandacht gemaakt. Dit is tot in de verpakking doorgevoerd. Een snelle en nette levering. Erg blij met mijn aanschaf.
Antwoord van BedrebelHi John, hartelijk dank voor je positieve review! Zulke mooie woorden, daar slaapt het Bedrebel dreamteam vast en zeker goed door ;) Jij ook enorm veel slaap plezier met de Bedrebel producten!
Enzo Verhiel
Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de producten van BedRebel. Ik heb het vaak erg warm in bed. Door de koelende eigenschappen van de producten slaap ik nu veel beter. Ik wil niets anders meer! Daarnaast ook ontzettend snelle levering met goed uitgemeten verpakkingen zodat er geen 'lucht' wordt vervoerd of karton wordt verspild.
Antwoord van BedrebelBeste Enzo, hartelijk dank voor je positieve review. Erg leuk om te lezen dat het je op is gevallen dat we onze product verpakking &verzenddozen (beide van FSC papier/karton) optimaal op elkaar hebben afgestemd! Zo vervoeren we inderdaad geen "lucht" en dragen we weer een steentje bij aan een betere wereld! Veel slaap plezier!
Lia
Perfect geregeld , erg tevreden . Zag er keurig uit
Antwoord van BedrebelHartelijk dank voor je uiterst positieve review Lia! Heel veel slaapplezier! Groetjes, het Bedrebel dreamteam
Sjoerd den Besten
ontzettend fijn kussen, voelt aan al goede kwaliteit - zowel het kussen als de hoes. Het contact dat ik had was super vriendelijk en snel en de levering ook super snel!
Antwoord van BedrebelHoi Sjoerd,
hartelijk dank voor je 5 sterren review! Fijn om te horen dat het Bedrebel bolsterkussen en de bijhorende Misty Grey kussensloop 100% bevallen! Veel slaap & knuffel plezier! -
C Bosmans
Prachtige kwaliteit, snelle levering.
Antwoord van BedrebelBeste C Bosmans,
hartelijk dank voor je 5 sterren review! Veel (slaap)plezier met de Ivory beige dekbedovertrek & kussenslopen!