Bedrijfsnaam.nl
Dylan
De website heeft niet heel veel keuze, maar de namen en de logo's die erop staan zijn wel van goede kwaliteit. Verder werd mijn aankoop kundig en snel afgehandeld.
Blazed Sport Events
Je scrolt door de mogelijkheden en pats! je wordt aangetrokken tot een stijl, lettertype en kleursamenstelling, maar het is nog nét niet helemaal af. Binnen 1 dag de pay-off Sport Events toegevoegd en nog mooier dan ik had verwacht. Zeer professioneel, snel, meedenkend en prettig contact via whapp! Heel blij met het eindresultaat! Ik kan het iedereen aanbevelen.
Hoe beoordeel je Bedrijfsnaam.nl?
Sander
Super naam gevonden, super geholpen, super snelle Service.
stanko
Goed en geduldig geholpen, denken mee!
Sander
Hoge kwaliteit, soepel overdracht en snelle reactie op vragen.
Sander
Super en snelle service. Zeker tevreden over mijn aankoop en de afhandeling.
Joost
Wij waren vastgelopen bij het verzinnen van onze naam. Dit zorgde voor uitstel en frustratie. Op deze site waren we er in no-time uit. Top concept!
W
Snelle service en vriendelijke communicatie.
Begin van de middag een bestelling geplaatst en had eind van de middag de domeinnaam in handen. Ik had wat extra hulp nodig omtrent facturatie en deze werd direct geboden. -
N Ederveen
Zeer Tevreden!
Ik was erg blij met het ontwerp van bedrijfsnaam. Hij was erg behulpzaam en professioneel. Hij zorgde voor een snelle doorlooptijd van het werk en het ontwerp was precies waar ik naar op zoek was. Ik zou het bedrijf en Hans zeker aan anderen aanbevelen. Bedankt voor alles! -
Steff Beerenfenger
Goede service. Onze bedrijfsnaam wekt vertrouwen. Combineer het met een professionele website en je doet online niet meer onder voor grote spelers in de markt.
Dennis Gieling
Goede en betaalbare service. Na aankoop werd de verhuiscode van het domein en de logobestanden snel toegestuurd. Ik wilde later toch een andere kleur in het logo en dit werd ook snel geregeld. Top!
Lennert
Bij twijfel heb ik Bedrijfsnaam.nl een bericht op Whatsapp gestuurd. Zij hebben mij (op zondag) direct een advies op maat gegeven. En de prijs voor een starter domein is ook nog eens erg laag vergeleken met andere aanbieders. Puike service! Bedankt!
Rob Hoogervorst
Ze hebben voor mijn nieuwe onderneming een top naam bedacht en een mooi strak en duidelijk logo!! Ik ben er happy mee
Lars
Zeer tevreden met mijn merknaam. Snel en professioneel geholpen. De prijs/kwaliteit is zeer goed vergeleken met andere designers!
Yorick
Goed en origineel concept. Ben zeer tevreden met mijn bedrijfsnaam en logo. Bedankt!
Roos
Snel en efficiënt aankoopproces. Na aankoop contact gehad met Hans die ervoor zorgde dat de transactie, eigendom en machtigingen van het domein en logo correct werden overgedragen.
Suzanne
Je domeinnaam is tegenwoordig ook je merk. Alle goede domeinen zijn bezet dus de opties zijn beperkt. Daarom zie je steeds vaker van die moeilijk gespelde bedrijfsnamen, puur omdat het domein nog vrij is. Dit was voor ons geen optie omdat de naam dan continu moet worden gespeld en uitgelegd. Met een Q hier en de F is een V... Bedrijfsnaam.nl was hierin echt een uitkomst. Goede en zeer snelle service met prachtige logo’s en domeinnamen.
Antwoord van Bedrijfsnaam.nlHeel erg bedankt voor je vriendelijke woorden, Suzanne. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd neemt om je ervaring met ons te delen. Succes met de onderneming!
Martijn H
Goed geholpen en snelle reactie. Naast een mooi product goede after service.
Antwoord van Bedrijfsnaam.nlBedankt Martijn. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons product en de service!
Kes
Dankzij Bedrijfsnaam.nl hebben wij snel en eenvoudig een merk opgezet voor één van onze businesses. Goede services, niet op aan te merken.
Antwoord van Bedrijfsnaam.nlBedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Zef Meeuwenoord
Na dagenlang brainstormen over onze bedrijfsnaam heb ik het opgegeven. Als je niet al vastloopt in het proces blijkt ook nog eens vrijwel iedere domeinnaam bezet te zijn.
Het was een verademing om simpelweg een naam te kiezen uit een kant-en-klare selectie waarover is nagedacht. Onze sterke domeinnaam straalt vertrouwen uit en in combinatie met een professionele website doe je eigenlijk niet meer onder voor gevestigde partijen. De prijs/kwaliteit is zeer goed, zeker in vergelijking met andere ontwerpers en bureaus. Al met al een hele goede keuze, zou het iedereen aanraden!Antwoord van Bedrijfsnaam.nlBedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat je tevreden bent, dit is precies waarom we het doen.