Bedtextiel Outlet
Bedtextiel en badtextiel outlet. Dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, hoeslakens en meer voor de laagste prijzen!
Ties1968
Geweldig kussen, beste prijs snel verzonden en geleverd. Top verkoper
Jolanda
Mooi dekbedovertrek van essenza voor mooie prijs, volgende dag in huis!
Hoe beoordeel je Bedtextiel Outlet?
Vera
prachtige dekbedovertrekken! En netjes geleverd. Ik ben er tevreden mee.
KJ
Prima geregeld, maar een van de aangeboden artikelen bleek in de praktijk niet meer voorradig
Ewald Verkerk
Binnen een dag geleverd, prima product
JvdW
Snelle levering, product voldoet aan de wensen. Nette duidelijke communicatie
john
Kwalitatief, goed verpakt, duidelijke communicatie
Rietje
Wat is deze winkel een fijne ontdekking! Ik ben geen online shopper, wil graag zien wat ik koop. Hier werken heel deskundige dames die je op een fijne manier helpen. Goed advies, geen druk en oprechte aandacht zodat je met een fijn en blij gevoel de winkel uit gaat. Complimenten!
Anne
Mooie prijzen en kwaliteit. Snelle levering
Frans
goede prijs ,snelle levering
P.J. Paap
Snelle bezorging en prima prijs/kwaliteit verhouding.
A Van Dekken
Leuke prijzen snel geleverd
J. Visser
Goede en snelle service en een hele mooie dekbedhoes. Prima
Nicole
Zeer ontevreden over kwaliteit dekbedovertrek (Yellow Shaya) en informatie die niet klopt op de site van Bedtextiel outlet. Gekocht als "100% hoogwaardige katoen" maar toen ie in de wasmachine zat vond ik een kaart die uit de verpakking viel waarop stond dat ie maar gedeeltelijk van katoen was. Ik vond het al raar dat het wasvoorschrift 40 gr was. Na enkele keren gewassen te zijn is de overtrek behoorlijk kleiner geworden (geen droger gebruikt) en telkens na het wassen ligt het hele huis vol witte pluizen die er vanaf vallen.
Antwoord van Bedtextiel OutletGoedemorgen! Wat vervelend dat het dekbedovertrek tegenvalt en dat de informatie niet klopt. Mocht je nog geen contact met onze klantenservice hebben opgenomen, dan raden we je aan dit te doen via info@bedtextiel-outlet.nl (o.v.v. je bestelnummer). De collega's kijken dan graag met je mee en zoeken samen naar een goede oplossing.
AT van Harten
Alles prima en snel geleverd goed verpakt.
Ilonka Jonkman
Hoeslakens katoen satijn besteld. Krijg ik 100% katoen geleverd. Heel slordig.
Antwoord van Bedtextiel OutletGoedemorgen! Wat vervelend dat je verkeerde hoeslakens hebt ontvangen, excuus hiervoor! Als je ons even mailt op info@bedtextiel-outlet.nl met daarin je bestelgegevens, de klachtomschrijving en een foto van het ontvangen product/verpakking, dan kijken we met je mee en lossen we het natuurlijk voor je op.
Astrid
Snelle en nette verzending. Product zoals omschreven.
Robert H
Enkele beddengoedsets besteld naar België. Grote kortingen en snelle verzending. Alle producten in orde.
Nathalie
Prima product voor redelijke prijs. Pakket kwam op tijd. Fijn dat je kunt kiezen om het op een pakketpunt te laten bezorgen.
Astrid Van franeker
Snelle service