BeerMeister
Ruud Foppen
Bijzondere biertjes en snelle levering
Frank
Mooi assortiment, schappelijke prijs en goede service. Snel bezorgd zou zeker weer bestellen.
Antwoord van BeerMeisterBeste frank, bedankt voor deze mooie review en we zien je hopelijk snel weer terug op onze shop, mvg Team BeerMeister.
Hoe beoordeel je BeerMeister?
Esli
Heerlijk bier, geen standaard biertjes die je overal kan kopen. Dit is speciaal bier!
Antwoord van BeerMeisterBeste Esli,
Bedankt voor deze mooie review!
We zien je hopelijk snel weer terug in onze webshop, mvg Team BeerMeister.nl -
T Boonk
snel en oke
Antwoord van BeerMeisterBedankt voor deze mooie review en we zien je hopelijk snel weer terug in onze webshop, mvg Team BeerMeister.
Laura Appelhof-Wolffs
Heel erg leuk geweest!
Antwoord van BeerMeisterDankjewel voor deze review en goed om te horen dat de thuisproeverij een succes was, mvg Team BeerMeister!
Monique De Lange
Zoals altijd weer een zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. De biertjes vallen goed in de smaak bij degene voor wie ze bedoeld waren.
Antwoord van BeerMeisterBeste Monique, hartelijk dank weer voor jouw bestelling en deze mooie review, mvg Team BeerMeister.nl
RW
Via de site Van Hoppen bij BeerMeister uitgekomen. Zeer tevreden over de bestelling.
Antwoord van BeerMeisterDank voor deze review Rolf en hopelijk hebben de biertjes gesmaakt! Tot een volgende keer, mvg Team BeerMeister.
Raphael Koelewijn
Goede service.
Dirk Jan van Duivendijk
Goeie service en leuk aanbod
Antwoord van BeerMeisterDankjewel BrouwStore.nl. Deze review waarderen we enorm en uiteraard jullie ook bedankt voor deze fijne samenwerking!
Ben Bos
Levering heel snel ontvangen top
Antwoord van BeerMeisterBeste Ben, bedankt voor deze mooie review en we zien je hopelijk snel weer terug in onze webshop, mvg Team BeerMeister.
Ruud Foppen
Bijzondere biertjes en snel geleverd
Antwoord van BeerMeisterBeste Ruud, graag gedaan en service staat bij ons inderdaad hoog het vaandel, mvg Team BeerMeister.nl
Kayl
Goede prijs kwaliteit! Verrassingspakket was een goede variatie met lokale en bijzondere speciaalbiertjes, top! Zeker een aanrader!
Antwoord van BeerMeisterDank voor deze review Kayl en hopelijk hebben de biertjes gesmaakt! Tot een volgende keer, mvg Team BeerMeister.
Werner
Altijd fijn zaken doen met Beermeister, ze denken met je mee, komen afspraken na en flexibel in levering.
Antwoord van BeerMeisterDankjewel Werner! Deze review waarderen we enorm en uiteraard jullie ook bedankt voor deze fijne samenwerking met Beer in a Box.
Arjan
Na goede service en snelle levering van de heerlijke Limburgse biertjes genoten. Proost!
Antwoord van BeerMeisterBeste Arjan, dank voor de review en uw waardering. Service staat bij ons inderdaad hoog in het vaandel. Wellicht tot een volgende keer voor proeverijen en een mooie selectie van Limburgse biertjes weet u ons te vinden! Mvg Team BeerMeister.nl
Nicky Schouenberg
Hele snelle levering en goed contact
Antwoord van BeerMeisterBeste Nicky, bedankt voor deze mooie review en we zien je hopelijk snel weer terug in onze webshop, mvg Team BeerMeister.
Diana Dullens
Top service, vriendelijk, snelle reactie en levering. Meer dan tevreden !
Antwoord van BeerMeisterDankjewel Diana voor jouw reactie, dat waarderen wij enorm. En bedankt voor de samenwerking Mit Sjmaak, groet Team BeerMeister.nl!
Chantal
Super snelle levering en altijd een leuk assortiment!
Antwoord van BeerMeisterBeste Chantal, hartelijk dank voor jouw bestelling en deze mooie review, mvg Team BeerMeister.nl
Gertjan
Duurde vanwege Sinterklaas iets langer maar voor de rest prima service
Antwoord van BeerMeisterBeste Gertjan, Dank voor uw review en de waardering, mvg Team BeerMeister.nl
HCWM Piette
Zeer snelle levering! Dankjewel!
Antwoord van BeerMeisterBeste Piette, graag gedaan en service staat bij ons hoog in het vaandel, mvg Team BeerMeister.nl
Ben Koolen
Lekker bier en leuke foto van de Springer Spaniel
Antwoord van BeerMeisterBeste Ben, bedankt voor deze mooie review en we zien je hopelijk snel weer terug op onze shop, mvg Team BeerMeister.