Belieff B.V.
Andre Welgraven
Klantenservice met een 10! Klein technisch probleem getackeld en onderdelen verstuurd in no-time. Heel blij mee!
Nel Peters
Snelle levering!
Hoe beoordeel je Belieff B.V.?
Gabriele
Bin begeistert!!!!!
Tolles Produkt super Verarbeitung und fairer Preis.
Bin begeistert. -
Jan Verdonk
Alles oke
Gerrit Sterken
Geweldig om mijn vrouw zo met rolstoel uit de auto te rollen en dat ze dan geheel droog blijft
Bregje
Duidelijke beschrijving van product, op tijd geleverd
Michael Kabelitz
Super schneller Versand top gerne wieder
Monique
Scootmobiel deken ziet er goed, stevig en warm uit. Heb hem buiten nog niet uit kunnen proberen, maar het ziet er erg comfortabel uit. Heel blij mee!!
Verona
Overzichtelijke website en hoe het bedrijf is ontstaan, spreekt me aan. Verzending van mijn bestelling is prima verlopen en alles was goed verzorgd.
Stefan Hanus
Ein klasse Hersteller für Rollstuhlzubehör, ich habe schon vor knapp 3 Jahren eine Decke sowie einen Fußsack bestellt und bin mega zufrieden.
Corry de Kok - Broeren
Ik heb nu iedere dag plezier van mijn rolstoeldeken. Het enige wat ikzelf eraan toegevoegd heb is een lus om hem over mijn hoofd te hangen.
jessica
super blij met de verhitten voetenzak deze kouwkleun komt nu warm de winter door 😊.
ik raad zeer zeker aan om bij belieff te bestellen ze hebben een uitstekende klantenservice.
de dag na de bestelling had ik mijn levering binnen -
Rina Sluis
Prijs is goed en de verapakking ziet er goed en verzorgd uit en is gemakkelijk te openen, ook voor minder vailde mensen
Esther Robbemondt
Mooie deken ben er blij mee
Christian
Meine Bestellung habe ich erhalten und ich bin sehr zufrieden mit dem Kissen.
Antwoord van Belieff B.V.Das freut uns zu hören. Konnten Sie die 1-Stern-Bewertung entfernen? Das würden wir sehr begrüßen. Wir freuen uns über eine Rückmeldung.
Anoniem
Zijkanten mogen langer zijn dan vallen ze onder je benen.
Michael
Eindelijk een deken/kussen gevonden die soepel over mijn benen valt en heerlijk warm is.
Karin
Wegens helaas ongeschikt deken retour gezonden. Vlotte en correcte afhandeling door Belieff
jean-paul
Top service en product erg blij mee!
Raymond
Goede service, vraag bij chat snel beantwoord, cape is fantastisch, vrijdag besteld dinsdag bezorgd