Belle Bonnet
*Hippe chemomutsjes in kleuren en printjes volgens de laatste modetrends zonder storende naden en schurende stiksels.
Vervaardigd in eigen atelier in nederland.
Levering binnen 1 á 2 werkdagen
Martha Schuur
Super snelle levering in een dag was het bezorgd en prachtige mooie mutjes en pet en goed geholpen gr martha
Antwoord van Belle BonnetHallo Martha,
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om deze fijne review te schrijven. Wij wensen je veel plezier met je mooie mutsjes en pet!
Marian de Rooij
Snelle leveringziet er netjes uit
Antwoord van Belle BonnetDank je wel voor je berichtje Marian. Wij wensen je veel draagcomfort!
Liefs Petra -
Hoe beoordeel je Belle Bonnet?
Ellie Ariens klein overmeer
Snelle service en mooie kwaliteit
Antwoord van Belle BonnetDank je wel Ellie, voor deze fijne review. Veel draagplezier gewenst!
Irene Smits
Super! Snelle levering en de mutsjes zien er prachtig uit
Antwoord van Belle BonnetLeuk om te horen dat je de mutsjes prachtig vindt, veel plezier ermee!
F W. C Van de LAAR
Snel geleverd mooie Mutsje
Antwoord van Belle BonnetDank je wel voor deze fijne 5 sterren review. Veel draagcomfort gewenst met je mooie mutsjes en petjes!
Warme groet, Petra -
Esther
Snelle levering en een top product, heel erg blij mee!
Antwoord van Belle BonnetFijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop Esther, veel draagpezier!
Diana Schoenmaker
Mooie kwaliteit. Mijn hoofdomtrek is 55 cm Had dus iets kleiner gekund.
Antwoord van Belle BonnetHallo Diana,
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit. Onze mutsjes zijn geschikt vanaf hoofdmaat 54. Weet dat, als je het fijner vindt dat hij toch wat strakker zit, wij op aanvraag mutsjes vaak op voorhand wat kleiner kunnen maken!
Lieve groet, Petra
Louise Meeuwissen
Ik heb zeker al 10 verschillende sommige worden wat wijder door het dragen, en sommige wat vaal door het wassen. Ben erg tevreden want wil er toch graag goed uitzien ondanks dat ik ziek ben. Ze zijn zeker prijsig maar dat heb ik er voor over. Ben wel benieuwd of ze in de zomer niet te warm zijn
Antwoord van Belle BonnetHoi Louise,
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze mutsjes. Doordat we luchtige ademende viscose stoffen gebruiken voor onze mutsjes zul je gaan merken dat ze ook in de zomer heerlijk dragen!
Probeer zo voorzichtig mogelijk te wassen op 30 graden in de wasmachine, liggend drogen en niet uitwringen. Dan heb je het langste plezier van deze mooie mutsjes. Ook oppassen met knopen en ritsen van andere kledingstukken, die kunnen nl de stof beschadigen in de wasmachine. een wasnetje kan ook helpen.
In ieder geval veel draagplezier gewenst!
Liefs Petra
Marianne
Top artikelen, heel mooie verpakking, wordt aan alles aandacht besteed.
Astrid Rompas
Snelle levering, goede service,mooie stof . Lief ingepakt,dat doet je al goed! 😍
Thea Jorna
Renate
Mooi mutsje. Fijne kwaliteit stof. Vlotte levering
Petra Verlangen
An Vosman
mooie kwaliteit
Sylvia van dijk
ik ben ontzettend bij met deutjrs die ik heb ontvangen. ik ga ze met alle liefde dragen.
Antwoord van Belle BonnetHoi Sylvia,
Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de mutsjes. Wij wensen je veel draagplezier!
Nicole
Snelle, kwalitatieve levering
Antwoord van Belle BonnetHoi Nicole. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering!
anne-marie maes
gemakkelijk besteld en snel geleverd.
Antwoord van Belle BonnetFijn dat alles zo goed verlopen is Anne- marie, veel plezier met je petjes!
Liefs, Petra -
Mirjam Mulderij
Perfecte pasvorm
Antwoord van Belle BonnetFijn om te horen Mirjam, dank je wel!
Liefs, Petra -
Anna Veldkamp
Niet verbeteren is goed zo
Antwoord van Belle BonnetDank je wel Anna, veel draagplezier met je mooie mutsjes!
Monique Nijenhuis
Net service . Vlotte levering
Antwoord van Belle BonnetDank je wel Monique, voor deze 5 sterren review. Veel draagplezier gewenst!
Lieve groet, Petra