Beloura Cosmetics
Lidmaatschap ingetrokken
Lidmaatschap per 06-10-2025 ingetrokken
Connie
Altijd blij als mijn bestelling weer thuis komt ...super goede service en snel geleverd
Antwoord van Beloura Cosmeticsdank je wel connie voor je mooie review. Tot snel!
YVONNE
Vrolijke bezorger
Jolanda
Heb nu al een paar keer wat besteld en ben heel tevreden. Het is elke keer een kadootje om het uit te pakken
Antwoord van Beloura Cosmeticswat een mooie woorden. Alles met liefde ingepakt en wat fijn dat je zo tevreden bent
Esther Slager
Altijd betrouwbaar en goede raad. Leuke aanbiedingen en goede levering. Heel tevreden klant
Simone
Hele goede service en top produkten, ze geeft hele goede adviezen, echt een aanrader
Antwoord van Beloura CosmeticsBedankt voor je mooie woorden en wat fijn dat je zo tevreden bent over mijn adviezen
Trudy
De bestellingen gaan vlot er je word goed begrepen .
Antwoord van Beloura Cosmeticsdank je wel voor je mooie woorden, fijn dat je zo tevreden bent
Diego
Super service, snel, direct, klantgericht en vriendelijk! Denkt met je mee in het vinden van de juiste producten echt super!
Antwoord van Beloura CosmeticsDank je wel voor je mooie woorden en fijn dat de producten bevallen
Joyce
Super service.
Ik raad het iedereen aan!!Antwoord van Beloura CosmeticsDank je wel voor je mooie woorden en wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service
Roodbrilaapje
Geweldige website, geweldige producten, goeie service
Antwoord van Beloura CosmeticsDank je wel voor je mooie woorden, fijn dat je zo tevreden bent met onze producten en servic