Berba lederwaren
Caroline
Duidelijke website, snel verzonden. Na lang zoeken elders weer een fijne en mooie portemonnee gevonden voor mijn man!
Saskia
Supermooie portemonnee. Goede kwaliteit en perfect voor 6 pasjes, kleingeld en briefgeld. Had ‘m nodig voor vakantie. De kleur die ik bestelde was net uitverkocht. Kreeg direct een heel vriendelijk bericht of ik een andere kleur wilde of annuleren. Andere kleur was prima (donkerblauw), misschien nog wel mooier. Snelle levering. Super tevreden met product én service!
Hoe beoordeel je Berba lederwaren?
Henriëtte Braam-Oomkes
Ik heb een prachtige rugtas besteld. Alles is perfect, het leer, de afwerking, het formaat en natuurlijk hoe hij eruit ziet. Van binnen is hij heel mooi gevoerd. Het is zijn prijs meer dan waard. Ik ben er blij mee.
Wiel
Super kwaliteit , goede prijs , snelle levering.
Wybren Beeksms
Snelle en correcte levering
Marijke Noordegraaf
Prachtige tas. Voor het eerst geen “Soft”, maar toch erg fijn om aan te voelen.
Claudia
Niet meer zo soepel als vroeger. Vooral de binnenkant. Moet er even aan wennen.
Ditte
Mooie tas! Hopelijk in Nederland of Europa gemaakt?
Truke Heringa
Jan K
Vlotte en correcte afhandeling van bestelling.goede kwaliteit producten.
G Kortekaas
Goede kwaliteit.
Wiel
Besteld , maar er was iets niet compleet , gebeld en de volgende dag al nageleverd ! Chapeau !!
Marijke
Snelle levering, goede en behulpzame klantenservice
Gerard Steffanie
Een uitstekend product gekocht dat binnen 24 uur op de deurmat lag. Bovendien werd ik vriendelijk en goed geholpen door de medewerker van de klantenservice waar ik een beroep op deed.
Didi
Snel en netjes verstuurd , mooie tas
Joost Starmans
Goed produkt
Snelle korrekte levering
Nolly
Goede service, een prachtige tas van een heel mooie kwaliteit
Corry Kapteijn
Wat een leuke tas, prachtig leer. Heel handig met veel vakken. Praktisch in gebruik. Heel blij mee
Annette
Snelle levering en ben heel blij met mijn Berba tas. Mooie kwaliteit en praktisch model.
Roger Himmel
Perfekt !