Reisorganisatie Alpenlanden
9,4
Filter 27 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 22 met beschrijving

• Ine
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

Kwaliteit/prijsverhouding klopt. Makkelijk boeken. Heb je vragen, vlot antwoord terug.

• Benny
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

Wij boeken nu al enkele jaren bij Berg en Meer vakanties en het was altijd perfect. Ook het persoonlijke contact was altijd prettig. Ook voor 2026...... weer geboekt, naar Gerlos Tirol.

• Hoe beoordeel je Berg en Meer Alpenvakanties?

• Ivonne Koenders
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

Wij zijn erg tevreden over het boeken met 'Berg en Meer' vakanties.

• Jos Rombouts
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

Zeer goed verblijf op een TOP locatie! Eigenaar en personeel was zeer vriendelijk en de kamers waren ruim en schoon. Goed ontbijt en driegangenmenu met keuze uit vlees/ vis of vegan.
    Ook een kleine sauna aanwezig. Heerlijk na een wandeling.
    Lekker rustig dorpje met een supermarkt op loopafstand en veel wandelmogelijkheden. Echt genoten en een echte aanrader!

• Henri Braakman

Alles perfect geregeld

• Leon Hoedemakers

Correcte afhandeling

• Ruud Weststrate

Weer een fantastisch verblijf gehad, geregeld door Berg en Meer Vakanties

• NN
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

11daagse rondreis Oostenrijk. De hotels waar wij verbleven waren op papier 4 sterren, maar liep uiteen van echt 4 sterren tot echt geen 4 sterren van super mooi tot oud en zeer gedateerd.

• Martijn Vosmeer
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

We dachten dat we een huttentocht hadden geboekt, maar dit was echter niet het geval. In de praktijk hadden we twee hotels van waaruit we verschillende wandeltochten hebben gemaakt. De transfer van hotel a naar hotel b voor onze spullen sloeg nergens op, want we waren met eigen auto. Dat zou dan betekenen dat we de auto zouden laten staan en met de bus naar het volgende hotel, wat mego onlogisch is omdat je daarna dan weer de bus naar het vorige hotel moet pakken aan het einden vd vakantie. Daarnaast waren de hotels redelijk budget in verhouding tot de kosten die wij voor de vakantie betalen.

Antwoord van Berg en Meer Alpenvakanties

Hallo meneer Vosmeer,

Dank voor uw reactie, vervelend dat uw wandelreis niet helemaal naar wens is geweest. Het bagagevervoer is ervoor om uw reis comfortabeler te maken, aangezien in het midden van de reis u uitkomt bij een andere plaats, maar het is natuurlijk niet verplicht. We zullen kijken of we hier de tekst aan moeten passen.

We begrijpen echter niet waarom u dacht een huttentocht te reserveren, dit wordt nergens vermeld in de tekst of de titel. Er wordt alleen informatie gegeven dat u in 3* hotels of gasthofen verblijft en ook precies dat het een wandelvakantie betreft met 2 hotels van waaruit u wandeltochten maakt. Wellicht kunt u ons hierover apart nog informeren zodat we dit met u op kunnen lossen. we raden u graag een echte huttentocht aan die we ook aanbieden op onze website.

met vriendelijke groet,

• H. ten Hoeve

Alles naar wens geweest

• WZ
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

Super handig om te boeken en hele fijne hotels op goede locaties

• Wendy
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

Wij maakten een zelfsamengestelde rondreis door Oostenrijk; In en om het dorpje Kals am Grossglockner vermaakten we ons prima. Het avondbuffet, de kamer (kast) voor onze tiener en het feit dat onze kamer (dependance) boven ruimtes van een ander hotel lag (rumoerig) viel tegen. Het ontbijt en de verzorging waren goed. Filzmoos was een gezellig plaatsje, de gastheer was wel nors, maar een pracht uitzicht vanuit de kamer, eten/ verzorging was top. In en om Finkenberg was veel te zien/ doen. Hotel Panorama deed z’n naam eer aan en wat een gastvrijheid. Leuke dingen gedaan en mooie dingen gezien!

• Martin Kwakkenbos

Perfect

• Emiel
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

Berg en Meer weet veel over de Alpenlanden. Zijn enthousiasme over de bergen is merkbaar. Leuk om dat enthousiasme te delen. Leuk om ook tips te krijgen over de activiteiten.

• Wouter
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

We boeken al een paar jaar het Magic Mountains programma in Zauchensee met onze kinderen. Iedereen blij, wij met het luxe hotel en de kinderen met het actieve programma. Niets moet, heel veel kan. Aanrader voor gezinnen met kinderen van 4 tot ca 17 jaar.

• Brouwer
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

Prettig contact gehad met de eigenaar van Berg & Meer. Zeer deskundig en weet veel over Oostenrijk. Uiteindelijk een prettige vakantie gehad op een fijne locatie met geweldige tips & adviezen over wat te doen in de regio.
    Ik kan Berg en Meer aan iedereen aanraden! Persoonlijk en zeer betrouwbaar.

• Jacqueline Bijmold
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

Voor ons ( echtpaar , 63 jaar) de eerste keer dat we een autorondreis maakten. Oostenrijk is ons goed bevallen!
    De drie hotels;
    Gnadenwald; Super hotel ( eten/kamer/balkon/uitzicht) Echt 4 sterren.
    Rauris; Teleurstellend, geen 4 sterren waard. Gedateerde kamers, sober ontbijt en avondeten. Niets lijkt vers, veel uit blik. Balkon prima en de welness geweldig.
    Turachter Hohe; Gemiddeld, beter dan Rauris, maar kan niet op tegen Gnadenwald. Mooie kamers, balkon een lachertje; heel klein. Eten gemiddeld. Mooie welness. Zeer steile oprit!

Antwoord van Berg en Meer Alpenvakanties

Hallo mevrouw Bijmold,

Dank voor uw eerlijke review, we waarderen de moeite die u heeft genomen om ons te informeren. Hiermee kunnen we onze tekst aanpassen en zo de publicatie verbeteren voor toekomstige gasten.

• Gerdie
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

Op uitnodiging van mijn zoon, zijn we samen op een huttentocht geweest in Gosau Oostenrijk.
    Via Berg en Meer geboekt, met volop tips, mooie berghutten, een prachtige omgeving.
    De volgende tocht zal zeker via Berg en Meer geboekt worden.

• Peter
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

Geweldige service en top plekjes

• Ben
    Review voor Berg en Meer Alpenvakanties

Al een paar keer geboekt via bergenmeer.nl. Maatwerkadvies is erg fijn en er is veel kennis van de gebieden en dingen die er te doen zijn. Zowel een parkvakantie met het gezin was top geregeld, als ook de huttentocht die we onlangs liepen! Aanrader!