Berg en Meer Alpenvakanties
Brouwer
Prettig contact gehad met de eigenaar van Berg & Meer. Zeer deskundig en weet veel over Oostenrijk. Uiteindelijk een prettige vakantie gehad op een fijne locatie met geweldige tips & adviezen over wat te doen in de regio.
Ik kan Berg en Meer aan iedereen aanraden! Persoonlijk en zeer betrouwbaar. -
Jacqueline Bijmold
Voor ons ( echtpaar , 63 jaar) de eerste keer dat we een autorondreis maakten. Oostenrijk is ons goed bevallen!
De drie hotels;
Gnadenwald; Super hotel ( eten/kamer/balkon/uitzicht) Echt 4 sterren.
Rauris; Teleurstellend, geen 4 sterren waard. Gedateerde kamers, sober ontbijt en avondeten. Niets lijkt vers, veel uit blik. Balkon prima en de welness geweldig.
Turachter Hohe; Gemiddeld, beter dan Rauris, maar kan niet op tegen Gnadenwald. Mooie kamers, balkon een lachertje; heel klein. Eten gemiddeld. Mooie welness. Zeer steile oprit!
Antwoord van Berg en Meer AlpenvakantiesHallo mevrouw Bijmold,
Dank voor uw eerlijke review, we waarderen de moeite die u heeft genomen om ons te informeren. Hiermee kunnen we onze tekst aanpassen en zo de publicatie verbeteren voor toekomstige gasten.
Berg en Meer Alpenvakanties -
Hoe beoordeel je Berg en Meer Alpenvakanties?
Gerdie
Op uitnodiging van mijn zoon, zijn we samen op een huttentocht geweest in Gosau Oostenrijk.
Via Berg en Meer geboekt, met volop tips, mooie berghutten, een prachtige omgeving.
De volgende tocht zal zeker via Berg en Meer geboekt worden. -
Peter
Geweldige service en top plekjes
Ben
Al een paar keer geboekt via bergenmeer.nl. Maatwerkadvies is erg fijn en er is veel kennis van de gebieden en dingen die er te doen zijn. Zowel een parkvakantie met het gezin was top geregeld, als ook de huttentocht die we onlangs liepen! Aanrader!
Fam. Hams
Samen met vrienden zochten we een kleinschalig hotel in Oostenrijk. Via Berg en Meer hadden we dit snel gevonden.
Het hotel overtrof onze verwachtingen! Mooie schone kamers (naar keuze met of zonder balkon), een uitgebreid ontbijt en iedere avond keuze uit een lekker diner.
Het contact vanuit Berg en Meer was persoonlijk en direct; we kregen snel antwoord op onze vragen.
Daarnaast lag het hotelletje in een prachtig gebied, erg rustig. Precies wat we zochten.
Via de hoteleigenaar kregen we veel tips om te ondernemen in de directe omgeving.
Voor herhaling vatbaar, dikke aanrader!
Luc
We boek en altijd met veel plezier. Correcte services en fijne locaties. Toppers!