Ik kwam de website van BeriVita eigenlijk per toeval tegen; ik ben er gaan kijken en heb meteen maar besteld ook. Zoveel mooie produkten voor een hele redelijke prijs. Het is een fijne website, heel veel informatie bij de produkten en als je niet precies weet welk produkt je moet hebben is er de keuzehulp. BeriVita verpakt hun waren - met aangepaste verpakking- in hele platte doosjes die gewoon makkelijk door de brievenbus kunnen; Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Ik heb pas 1 keer besteld , maar het zal zeker niet bij die ene keer blijven. Nr2 staat al deels klaar op de wensslijst.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2016
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Betty
- Allan
Als zeer positief ervaren.
Hoe zou je BeriVita.com - Natuurlijke Oliën, Butters & Poeders beoordelen?
- A
Bij Berivita vind ik steeds opnieuw, en al jarenlang, de hoogste kwaliteit producten voor een hele eerlijke prijs. Ooit terecht gekomen op deze site toen ik zocht naar natuurlijke huidverzorging voor mijn dochter. Inmiddels zijn er meerdere producten van reguliere winkels vervangen voor de producten van Berivita. Bedankt voor het hooghouden van jullie kwaliteit en jullie passie!
- Guusje
Goede service en kwaliteit. Vriendelijke en duidelijke communicatie. Ik heb al een aantal keer besteld en zal dat zeker nog eens doen.
- Diana
Per toeval op deze website gekomen omdat ik informatie zocht over kwarte komijnzaad. Wat ik fijn vind is dat je bij elk product een link hebt waar je uitgebreide informatie kan vinden over de werking van het product. En ook dat alle producten puur zijn en vrij zijn van giftige stoffen. De prijs/kwaliteit is top! Ik ben erg blij en weet zeker dat ik hier blijf terug komen. Bedankt BereVita:)
- Sterre
Wat een fijn bedrijf met geweldige service! Ik heb hier al meerdere keren besteld en ben elke keer heel goed geholpen en blij met de ontvangen producten. Bij vragen krijg ik altijd snel antwoord en wordt er met mij meegedacht. Daarnaast heb ik het vaak al de volgende dag in huis, ik blijf hier zeker een vaste klant!