Bertus mode
Nastya
Mooie kleding, super snel geleverd! En wat leuk een cadeautje erbij in!
Tanya
Leuke kleding , leuke prijzen, leuke service
Hoe beoordeel je Bertus mode?
Drea
Leuke kleding die betaalbaar is en snel geleverd
Klasina
Blij met de webshop!
ER
Snelle service
Evert Haandrikman
Goede prijs en vlotte levering
Patrycja
Antwoord van Bertus modeHi Patrycja, Bedankt voor je review! Doen we ons best voor, liefs Nathalie
Mooi shirt
Snelle levering.
Antwoord van Bertus modeHi, bedankt voor je review! Doen we ons best voor, liefs Nathalie
Angie
Snel en correct geleverd
Antwoord van Bertus modeHi Angie, Bedankt voor je review! Doen we ons best voor, liefs Nathalie
Henk
verder een mooie winkel en mooie kleren
Jack Westra
Uitstekend materiaal!
Antwoord van Bertus modeHi Jack, bedankt voor je review! Liefs Nathalie
Cees
Duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen, de volgende dag geleverd. Prima geregeld.
Antwoord van Bertus modeHi Cees, bedankt voor je review! Daar doen we ons best voor, liefs Nathalie
Jeannette
Altijd goed geholpen en leuke kleding voor een goede prijs.
Antwoord van Bertus modeHi Jeannette, Bedankt voor je mooie worden! Daar doen we ons best voor, liefs Nathalie
Angelique
Super nette communicatie (omdat ik iets verkeerd had ingevuld) alles super netjes en vriendelijk. Mooie blouse
Antwoord van Bertus modeHi Angelique, bedankt voor je review! Zo hoort het ook toch daar doen we ons best voor. Tot de volgende bestelling, Liefs Nathalie
Rina
Snelle levering, mooie kwaliteit blouse
Antwoord van Bertus modeHoi Rina, daar doen we ons best voor! Bedankt voor je review
Inique
Het bombervest valt nogal klein uit, dat erbij vermelden zou fijn zijn, i.p.v. weer retour sturen!
Antwoord van Bertus modeHoi Inique, wat jammer dat het artikel niet naar wens was. We ruilen artikelen altijd kosteloos om voor een maat groter of kleiner.
Josipa
Snel en goede service!
Antwoord van Bertus modeDaar doen we ons best voor! Bedankt voor je review Josipa!
Marijke
Duidelijke info, snelle levering en goede communicatie
Antwoord van Bertus modeHoi Marijke, daar doen we ons best voor! Bedankt voor je review
Thijs
Prima prijs, duidelijke website en levering volgens indicatie !
Antwoord van Bertus modeDoen we ons best voor! Dankjewel voor je review Thijs
Ati
Goeie service en zeer klantvriendelijk
Antwoord van Bertus modeDoen we ons best voor! Bedankt voor je review Ati