Bertus mode
Frens
Snelle levering.
LP
Supersnelle levering, keurig verpakt!
Antwoord van Bertus modeHi, daar doen we ons best voor! Bedankt voor je review. Liefs Nathalie
Hoe beoordeel je Bertus mode?
Yvonne
Shop in de zomer in de winkel als we op vakantie zijn in het mooie Drenthe. Teveel leuke kleding en leuk personeel dat is ook wel wat waard in deze tijden. En als we thuis zijn kunnen we ook niet zonder Bertus dus dan shoppen we lekker makkelijk online, snel geleverd.
Antwoord van Bertus modeHi Yvonne, bedankt voor je review. Wat is Drenthe toch mooi he, leuk dat je dan bij ons komt shoppen. En online als je verder weg bent. Tot de volgende bestelling. Liefs Nathalie
V.
Levering ging snel. Helaas was het artikel nog voorzien van de beveiligingknop. Ik heb gebeld met de winkel en daar gaan ze het oplossen wat fijn is maar wat een extra gedoe. Jammer.
Antwoord van Bertus modeHi, allereerst mijn excuses voor het ongemak. Ik probeer altijd alles zorgvuldig te checken maar blijkbaar heb ik deze over het hoofd gezien. Sorry, Liefs Nathalie Bertus mode
Milou Huizinga
Vond het belachelijk dat mijn zoon van 5 jaar die het super vriendelijk vroeg geen gebruik mocht maken van het toilet in de vestiging in Stadskanaal! Ik kom daar al jaren met mijn 4 kinderen maar dat was de laatste keer geweest!
iris schuur
De kinderbroeken zijn mooi rekbaar zitten mooi
Maat 98Antwoord van Bertus modeHi Iris, fijn om te horen! Tot de volgende bestelling, liefs Nathalie
S Van den berg
Snel geleverd
Antwoord van Bertus modeHi, dankje voor je review! Daar doen we ons best voor. Tot de volgende bestelling! Liefs Nathalie
Satyapriya
Goed product , snelle levering
Antwoord van Bertus modeHi, bedankt voor je review! Daar doen we ons best voor, liefs Nathalie
Mer
Product is nooit aangekomen en webwinkel reageert niet op emails
Saskia Ottens
Betaalbare prijzen! Vriendelijk personeel! Bedankt Bertus Beilen!
Antwoord van Bertus modeHi Saskia, bedankt voor je review! Ik zal het doorgeven aan de dames van Beilen. Complimentjes maken het werk extra leuk, Liefs Nathalie
Susan Roseboom
Super leuke kleren, blijft lang mooi!
Antwoord van Bertus modeHi Susan, bedankt voor je review! Daar doen we ons best voor, Liefs Nathalie
Lydian Luikinga
Snelle levering. Mooie kleding
Antwoord van Bertus modeHi Lydian, bedankt voor je review. Daar doen we ons best voor, liefs Nathalie
N.P.
Snelle service en de artikelen waren sterk afgeprijsd en goede kwaliteit
Antwoord van Bertus modeHi, bedankt voor je review. Tot de volgende bestelling! Liefs Nathalie
Anne Visser
Geweldige service, snelle levering!
Antwoord van Bertus modeHi Anne, bedankt voor je review! Daar doen we ons best voor, liefs Nathalie
Wilmar
Besteling netjes en vlug binnen gekregen
Antwoord van Bertus modeHoi Wilmar, super daar doen wij ons best voor. Tot de volgende bestelling! Groetjes Nathalie
Natasja
Mooie aanbieding en een hele nette en snelle verzending. Net voor de kerstdagen besteld en de zaterdag na kerst al ontvangen. Dat is pas service!
Antwoord van Bertus modeHoi Natasja, bedankt voor je lieve review! We doen ons best. Liefs Nathalie
Evelin
Snelle bezorging en fijne prijzen
Antwoord van Bertus modeHoi Evelin, Bedankt voor je positieve review, daar doen wij ons best voor. Tot de volgende bestelling! Groetjes Nathalie
Anita
Super snelle levering ,netjes verpakt
Mooie kwaliteit kledingAntwoord van Bertus modeHoi Anita, Bedankt voor je positieve review, daar doen wij ons best voor. Tot de volgende bestelling! Groetjes Nathalie
Nastya
Mooie kleding, super snel geleverd! En wat leuk een cadeautje erbij in!
Antwoord van Bertus modeHoi Nastya, Bedankt voor je positieve review, daar doen wij ons best voor. Tot de volgende bestelling! Groetjes Nathalie
Tanya
Leuke kleding , leuke prijzen, leuke service
Antwoord van Bertus modeHoi Tanya, Bedankt voor je positieve review, daar doen wij ons best voor. Tot de volgende bestelling! Groetjes Nathalie