Betaalbarekunst
Monique De Willigen
Na ruim 9 weken wachten, heb ik een canvas foto gehad. Hier en daar een klodder verf is echt schandalig. Ik dacht en zo stond het ook beschreven een schilderij te krijgen. Ben zo ontzettend teleurgesteld!!!!
Echter, betaalbare kunst heeft in een reactie op mijn review belooft dat ik een nieuw schilderij ga krijgen die wel volledig geschilderd is.
Ben heel benieuwd, ik hoop niet te lang er op te moeten wachten.
Antwoord van BetaalbarekunstBeste Monique, bedankt voor je reactie en nogmaals excuus voor de vertraging. Onze levertijden zijn een schatting en soms zit je aan de "verkeerde kant" van een serie bestellingen.
Onze nieuwe collectie schilderijen is geprint op canvas, wordt voor 50% geschilderd en daarna gevernist. Wij hebben hiervoor gekozen omdat de resultaten beter/gelijkender zijn, de beleving er niet op achteruit gaat en klanten dit ook kunnen waarderen. Wij communiceren dit overigens bij elk schilderij op onze website maar misschien heb je hier overheen gelezen.
We willen je aanbieden hetzelfde schilderij 100% te schilderen en kosteloos om te ruilen. Dan wordt het dus net iets anders, maar ook hier gaat het bijna altijd goed (het blijft uiteraard handwerk). De levertijd is dan wel weer 4-6 weken. Laat prive maar even weten of je het zo wilt doen!
Groet, Erik -
Martin Snider
Perfecte service doordat de bestelling goed ingepakt en persoonlijk door een koerier aan huis wordt bezorgd. Het schilderij hangt perfect en komt 100% overeen met de foto`s en informatie die ik op de website van Betaalbarekunst.nl heb gelezen. Een aanrader :)
Hoe beoordeel je Betaalbarekunst?
peter
snelle levering,goed verpakt,goede uitleg van verzending.
Ingrid Buitenkamp
Snelle service!
Andre Kuipers
Snelle levering en geweldige service. Stenen voet was gebroken tijdens het transport maar ik had de volgende dag alweer een nieuwe.
C. J. Jansen
Mooie spullen, mooie prijzen en een snelle levering.
Marjo van Dijck
Super blij met de 3 mooie metalen kunstwerken! Erg aantrekkelijk geprijsd en dit zelfs zonder verzendkosten en super snel in huis! Erg blij mee!
Jacqueline Terbekke
Zeer ruim aanbod tegen betaalbare prijzen. Zeer snelle service. Het zijn inderdaad kunstwerken! Ik ben zeer tevreden.
Con Wittekoek
Goed contact over levering en tevreden over kwaliteit
Mantel
Lang gezocht en bij betaalbare kunst gekocht!
Sharona de Wit
Prachtig schilderij gevonden in het grote assortiment van betaalbarekunst.nl. Meer dan het wachten waard. Je ziet den penseelstreken op het doen, wat het een bijzonder mooi stuk kunstwerk maakt. Een prachtige aanvulling op onze woonkamer! Verder vriendelijke klantenservice en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Zou hier zeker nog eens bestellen!
Tessa v. S.
Prachtig schilderij, snelle service en goed verpakt.
Erica Nabuurs
Gewoon geweldig en zo mooi
Marjanne Meijerink
Mooi ijzeren kunstwerk gekocht. Snel en netjes verzonden.
William
Onze Woonkamer is nu helemaal af en het was top geregeld en gecommuniceerd
Erwin 't Hoen
Top service en mooie schilderijen. Staan fantastisch in onze nieuwe kantoor. Netjes geleverd en dus zeker een aanrader!
Karin
What you see is what you get!
Gordana Tolic
Top kwaliteit, super tevreden!
Anne Van Herwaarden
Goede service en heel blij met het schilderij!
Lisette Van kleef
netjes afgeleverd en optijd