Beton&Zo
Stoer naar eigen stijl!
Met de hand gemaakt betonnen huisnummers, letters, decoratiemateriaal, cadeautjes en kantoorartikelen. Alles voor in en om jouw eigen huis!
De zekerheden van https://www.beton-enzo.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Al onze producten zijn met de hand vervaardigd. en zijn eigentijds, uniek en zo wel binnen als buitenshuis te gebruiken.
Beton heeft een ruige, stoere uitstraling, en mag ook over oneffenheden beschikken.
De producten maak ik met veel liefde en ik hoop dat jullie er net zo enthousiast van worden.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.