Het Juiste Cadeau
Anneke van der Riet
Geur zakjes.. ruiken heerlijk, maar wat zijn het super kleine zakjes
Nicole Theuns
snel geleverd, heel fijn!
Hoe beoordeel je Het Juiste Cadeau?
Dick Rozendal
Snelle levering en geweldige producten
Evelien Van Hulsel
Er zat geen kaartje bij met tekst, dus de afzender wist niet van wie het cadeautje was.
Marja Vellekoop
Snelle levering, mooier dan ik had verwacht.is een leuk en nuttig cadeautje
F van Gils
Super zaak super service achter af meer dan geweldig kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen Linda bedankt voor je inzet
Franske van der Wiel
Redelijk snel geleverd, prachtig cadeau!
T Snoek
Hele goede service. Denken met je mee. En hele snelle afhandeling, verzending.
Joke Jarzenko
Kei leuk cadeau om meet en peet eens goed te verwennen
Peter Joosten
prima
Marleen Verbeeck
Prima -
MJose
Super leuke geschenken, waarmee je iemand kunt verrassen. De track en trace geeft precies aan wanneer het bezorgd is. Al geregeld gebruik van gemaakt, helemaal top!
Elvira Willemstein
Er was iets kapot gegaan door de vervoerder. Het Juiste Cadeau heeft dit heel fijn en vooral ook snel afgehandeld. Erg goede service.
Angelique van Baal
Leuk, netjes verpakt snel geleverd
G Brugman Visser
Nooit ontvangen!
Antwoord van Het Juiste CadeauHoi,
Dank voor je bericht. We vroegen ons af of je onze e-mail goed hebt ontvangen, aangezien je ons pas recent op de hoogte hebt gesteld van de misgelopen levering. We hebben hier direct op gereageerd.
Het pakket is netjes door ons verzonden, maar helaas is het bij de bezorging niet goed gegaan. Inmiddels is het pakket opnieuw naar je onderweg. We vinden het jammer dat je ervaring tot nu toe aanleiding gaf voor een 1-sterrenbeoordeling. Hopelijk wil je je beoordeling heroverwegen zodra alles goed is aangekomen.
Als er nog vragen zijn, horen we het graag! Linda -
Jenny Oude Egberink
Keurig op tijd afgeleverd
Maarten de Wilde
In één woord Geweldig
G.de Haas
Leuk k-do, Snelle levering
Lilia Trigo
good quality, fast delivery, beautiful pack
Jelke
Een prachtig en liefde vol samengesteld kerstpakket.