Het Juiste Cadeau
Debby Artz
Beterschap cadeau met een korte houdbaarheidsdatum is besteld om 4 mei en nog niet binnen. Degene die ziek was is weer beter. Ligt aan DHL maar misschien andere leverancier kiezen. En als service al meteen een nieuwe moeten leveren
Femy Mighout
Wat mooi! Heb er iemand blij mee gemaakt!
Hoe beoordeel je Het Juiste Cadeau?
Destiny Meuleman
Al meer als 12 dagen aan het wachten…
Yoëlle M.
4 mei een bestelling geplaatst, helaas nóg steeds op 11 mei nog niet ontvangen.
Diana
Op dit moment nog niet erg tevreden over de bestelling/afhandeling. Mijn bestelling staat al een week "vast". Pakket is aangemeld bij de bezorgdienst, echter komt er daar geen beweging in. Hoewel het contact met Het Juiste Cadeau goed is, baal ik enorm dat het pakket, juist wanneer iemand een lichtpuntje nodig heeft nog niet bezorgd is. Zij geven aan contact op te nemen met DHL, maar die geven aan dat ik bij de verzender moet zijn. Het welbekende kastje en de muur… Ik ga uit van een mooie afhandeling, maar op dit moment, ben ik echt teleurgesteld.
Corien Verdoorn
Ik heb nog steeds niets ontvangen. DHL ook niet, geeft de E-mail aan. Niet gelukt dus.
Sophie Markus
Ik heb 2 weken geleden besteld en mijn pakket is nog niet binnen, terwijl er stond dat het 1-3 werkdagen zou duren.
Silvie Beerepoot
Snel geleverd en heel leuk ingepakt!
Saskia Koopman
Heel slecht. Cadeau besteld en is nu nog steeds niet bezorgd bij de jarige. Heb je dus niets aan!!
Nelleke grundel
Zojuist bericht dat het ontvangen is.
Lotte Waanders
Ik wacht al meer dan vijf dagen op mijne
Marleen van Vianen
Eenvoudig te bestellen, snelle levering!
Alita
Mooie cadeau, en een mooi geschreven kaart erbij. Zag er verzorgd uit.
Anita
Bij bestelling werd aangegeven dat ruim op tijd zou komen, maar komt 3 dagen na de verjaardag waar het om ging (dit was 5 dagen later dan beloofd).
Jo
Topservice en mooi product
Margriet
Liefdevol samengestelde pakketjes en perfecte service!
Anja
In 1 woord. Perfect. Leuke website. Mooie producten en een perfecte klantenservice. Heel vriendelijk en behulpzaam.
Tamara Paulussen
Leuk verpakt & snelle levering!
Claudia Binkhorst
Kwam veels te laat bij de jarige binnen
Karolien De Schryver
Snelle levering!