Beumerbouwshop B.V.
Mark
Goede prijs en snel afgeleverd!
Rudi Geefs
Prima prijs, daags nadien correct geleverd. Ondanks de afstand.
Hoe beoordeel je Beumerbouwshop B.V.?
vincent van tol
snelle levering, snel bereikbaar, top bedrijf.
T Aarsen
Snel en netjes bezorgd.
Hans Groenwold
Ondanks een paar hobbels m.b.t. de levering (niet op conta van Beumerbouwshop) zijn we uitstekend en zeer behulpzaam geholpen door hen/Rory Beumer. Goed en prettig persoonlijk contact. We kunnen hen zeker aanraden.
Jelmer Gijsbertsen
Snelle en uitstekende levering!
Bart van Berkel
Netjes en snel geleverd.
Sven Koeoot
Goede correspondentie
Uiteindelijk bestelt Beumer gewoon bij een groothandel en is een feitelijke dropshipper, maar door de kortingen profiteer je als klant gewoon mee. Als je particulier bij diezelfde groothandel koopt ben je stuk duurder uit.
Al met al een flinke aanrader. Dit was inmiddels al bestelling nummer 3 hier. -
Derck Noorland
Goed meegedacht en snel geleverd!
Noor
Product is prima maar de service rondom levering was een drama. De bestelling zou tussen 6:00 en 9:00 geleverd worden maar kwam pas na 15:00. Iedereen die zou helpen met de zware platen naar 3 hoog te tillen was al vertrokken richting werk. Vervolgens bleek de bestelling ook nog eens incompleet waardoor we zelf nog de volgende dag op pad moesten om de niet geleverde platen op te halen. Beumer bouwshop beloofde mee te betalen aan een liftje om alles alsnog naar boven te krijgen maar ik heb helaas nooit meer wat van ze gehoord.
Marco van der wolf
Snelle service en goed geregeld.
Ole Smink
Alles precies volgens afspraak geleverd.
Tamara Bakker
Goede service! Nadat ik een fout had gemaakt in mijn bestelling was het met een telefoontje zo geregeld! Snel geleverd
Thomas
Levering kwam te laat. Geen excuses, alleen ‘foutje, kan gebeuren’
Mark
Top geregeld, alles op voorraad, netjes geleverd op de afgesproken datum. Prettige prijzen ook. Volgende keer weer.
Maurits
Gewoon goed en snel geregeld! Uitstekende service super tevreden met onze platen en het freeswerk
Erika Van Der Bent
Alles super. Heel snel geleverd
Mart Van de Kruijs
Goede prijs en een snelle levering
Leon Betzel
Een fijne zaak! Duidelijke website en korte lijnen als je een vraag hebt. Daarbij ook onverslaanbare prijzen. Ik heb hier prettig zaken gedaan.
Reinier
Goede communicatie, snelle levering én plaatsing