Biertap-shop
Kenny
Goeie service en hulp gehad bij de spullen die ik nodig had... echt een aanrader kom je er niet uit of weet je iets niet gewoon vragen.
Irma
Alles netjes optijd geleverd met nog extra tips en goede adviezen waar we echt iets aan hadden
Hoe beoordeel je Biertap-shop?
Jos Kolsté;
Erg tevreden over advies wat ik nodig had, duidelijke uitleg en snelle correcte levering. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen. Zal hier dan ook zeker een volgende bestelling doen.
Dominique Meeù;s
Ik had een fout gemaakt in mijn keuze. Met de hulp van Vincent kon ik een stuk terug sturen en de juiste stuk krijgen in enkele dagen.
Jeroen
leuk zaken doen....snelle reactie...heldere en duidelijke instructies en documentatie over hoe een CO2 bottle aan te sluiten.
De Fabriek
Goede service en snelle service. ook de tekst en uitleg is uitstekend,

Aanrader! -
Twan
Snelle reactie, prima aanvullende informatie door Vincent van doorn.

Ook snelle levering. -
Jean-Paul
Slangen zijn van prima kwaliteit.

Snelle en correcte levering. Bedankt! -
EleganT Bierbrouwerij
Was kort dag, maar met de snelle levering toch de vuurdoop op het 1e Winterbierfestival in Leiden. Een mooi lopende tap en mooie presentatie van onze bieren. Klasse.
a.j.zuuring
Onze biertender krups was na een maand gebruik al overleden, dat vonden we een beetje snel dus even

mailen naar de biertap-shop. Deze reageerden al snel met het aanbod hun laatste nieuwe te sturen, omdat krups geen beertenders meer maakt was reparatie ook geen optie.

Een geweldige duim voor Biertap-shop!

gerda zuuring
Laad meer