Big V Store
Camel Dehimi
Goede service! Was een product helaas niet op voorraad en werd daar netjes over gebeld en verschillende oplossingen aangeboden. Producten ook in korte termijn ontvangen
Nykle Kuiken
De bestelling ging goed :) leuke producten en ook leuke cadeautjes
Hoe beoordeel je Big V Store?
Dhr Zwart
Top product en goede comminicatie
Gerda van der Togt
De site is makkelijk, en de producten zijn snel in huis. Krijg altijd een vriendelijk berichtje!
Jan kuiken
Mooie en verantwoorde spullen , en een hele fijne service!
Neil Larmour
First class products! Super service and a fantastic personal shopping experience!
ANKii Visser
Keurig verpakt, vlotte service! DANK! - ANKii
Dorrit Steens
Snel, klantgericht, sympathieke uitstraling, aantrekkelijk assortiment.
Gerda van der Togt
Mooie eerlijke producten. Makkelijk te bestellen en snel in huis!
Hans
BigVstore heeft hele aparte producten die ook nog eens goed zijn voor je gezondheid en milieu. Bovendien zijn er heel veel lekkere dingen bij, zoals chocola
Conny Ruijgrok
Altijd zeer behulpzaam om de bestelling goed en snel in huis te krijgen.
ANKii
Gisteren kreeg ik mijn bestelde producten binnen! Wat een fijne spullen zijn het (gezichtsverzorging) ik heb het natuurlijk diréct uitgeprobeerd. :) Ik viel precies met mijn neus in de (plantaardige) boter want toevallig was er een actie, en kreeg ik ook een heerlijk geurende Chai thee bij mijn bestelling. Ik raad BigVstore zéker aan!
Martha van Keulen
Snelle service
Puck
Fijne communicatie, snelle levering, duidelijk hart voor de zaak. Fijne producten, duurzame en vegan producten zonder concessies op kwaliteit of gebruikersgemak. Top!
Ferrys kuiken
Snelle levering, en leuke producten!