Bij Naatje Living

Bij Naatje Living

Landelijke, stoer en sober, brocante, industriële en Wabi-Sabi woonaccessoires, dat is wat u Bij Naatje Living kunt vinden.

De producten in onze webshop vinden voornamelijk hun oorsprong uit India,Bali,Nepal en China. Veelal van deze producten zijn uniek en bevatten soms kleine imperfecties, dit om het mooie verouderde en doorleefde karakter van het product te accentueren.

De perfectie van een onvolmaakt interieur is wat bij deze producten centraal staat. Door deze prachtige doorleefde producten toe te passen, creëer je een stoer, sfeervol, uniek en landelijk interieur.

Regelmatig gaan wij op zoek naar unieke woonaccessoires voor nieuwe artikelen in de Webwinkel, houdt onze webshop in de gaten om op de hoogte te blijven van het wissellende assortiment

Een greep uit ons assortiment: Oude Chinese plukmanden rijstmanden, plukemmer, mangelbakken en Chinese krukjes ,oude stoere potten en kruiken,Nepalese potten doorleefde schalen, Amberblokjes en meer.Linnen shabby doeken met verschillende opdrukken en dergelijke. Oude houten deuren en luiken, kandelaars en windlichten, railway kapstokken bajots. Teveel sfeervolle items om op te noemen neem een kijkje in de online shop

Zijn er vragen of bent u op zoek naar een speciaal item, dan kunt u ons altijd bellen, appen of mailen.
De zekerheden van https://www.bijnaatje.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest