Biljartwinkel
Dibo is een familiebedrijf sinds 1979. Opgericht door Joop Diks en nu voortgezet door Moeder en zoons Gerrie Diks-Bos en de broers Marcel en Edwin Diks.
Met 5,5 man werken wij met erg veel plezier in de dart- biljartwereld en leveren onze producten via onze fysieke winkel in Deventer en via onze online webwinkels www.biljartwinkel.nl en www.dartwinkel.nl onze artikelen razendsnel en met oog voor goede service aan alle liefhebbers van darten en biljarten.
Dibo levert voornamelijk rechtstreeks uit eigen voorraden zodat een snelle levering en een goede service door ons gewaarborgd word.
Door onze jarenlange ervaring in de biljart- en dartwereld kunt u bij ons ook terecht voor alle onderhoud en reparaties aan biljarttafel en biljartkeu.
Met 4 monteurs die 6 dagen per week klaar staan om uw keu te repareren kunt u bij standaard reparaties in bijna alle gevallen op uw reparatie wachten. Dus Klaar terwijl u wacht!
Dibo heeft een grote vaste klantenkring waarin zowel particulier, Horeca en diverse overheidsinstellingen door Dibo met raad en daad en uiteraard met goede service geholpen worden.
Wilt u een nieuw biljartlaken op uw biljarttafel of heeft uw biljartkeu een nieuwe pomerans nodig dan kunt u bij Dibo uw biljart of keu klaar laten maken, wij helpen u graag!
Remco Verheijen
Snelle afhandeling
Geert Hofman
Zeer klantvriendelijk
Hoe beoordeel je Biljartwinkel?
C.A.M. Slagter-Botman
Super snelle levering en prima tellijsten scherp geprijst
Henk
Prima
J Blanksma
Bestelling snel en goed geleverd
Jan Kwadijk
Normaal goede service !
Wouter Dijkmans
Snelle verzending, helaas door problemen met bezorgen 2 dagen langer moeten wachten. Maar dat is natuurlijk geen probleem.
G. Rozing
Snellen levering
Cees Gommers
Snelle en korrekte levering.
Mark Hoekstra
Super goeie service en correcte behandeling
Wim De Laat
Snelle levering van een goed product.👍
Gino Titaley
Snel geleverd
Franky Raes
alles perfect
John
Goed geholpen door Sam, bedankt voor het inpakken!
Hugo den Braber
omschrijving is erg beknopt en er zit wat canvasachtig materiaal bij
waarvan ik me afvraag waar het voor is (het is voor mij de eerstekker dat ik zoiets doe. gr hugo -
Hans van Zijp
Alles is prima en snel verlopen. Goed dus. Zoals verwacht.
Rens Bartelds
Zeer tevreden altijd goeie service