Biljartwinkel
Dibo is een familiebedrijf sinds 1979. Opgericht door Joop Diks en nu voortgezet door Moeder en zoons Gerrie Diks-Bos en de broers Marcel en Edwin Diks.
Met 5,5 man werken wij met erg veel plezier in de dart- biljartwereld en leveren onze producten via onze fysieke winkel in Deventer en via onze online webwinkels www.biljartwinkel.nl en www.dartwinkel.nl onze artikelen razendsnel en met oog voor goede service aan alle liefhebbers van darten en biljarten.
Dibo levert voornamelijk rechtstreeks uit eigen voorraden zodat een snelle levering en een goede service door ons gewaarborgd word.
Door onze jarenlange ervaring in de biljart- en dartwereld kunt u bij ons ook terecht voor alle onderhoud en reparaties aan biljarttafel en biljartkeu.
Met 4 monteurs die 6 dagen per week klaar staan om uw keu te repareren kunt u bij standaard reparaties in bijna alle gevallen op uw reparatie wachten. Dus Klaar terwijl u wacht!
Dibo heeft een grote vaste klantenkring waarin zowel particulier, Horeca en diverse overheidsinstellingen door Dibo met raad en daad en uiteraard met goede service geholpen worden.
Wilt u een nieuw biljartlaken op uw biljarttafel of heeft uw biljartkeu een nieuwe pomerans nodig dan kunt u bij Dibo uw biljart of keu klaar laten maken, wij helpen u graag!
Arie de Best
Snel en correct geleverd, top!
Berto Nee
Makkelijke website en snelle levering
Hoe beoordeel je Biljartwinkel?
Jan Arend van der Weide
Snelle aanpak en kundig advies . In overleg een ander product dan in de omschrijving staat
Cyr
Redelijke prijs
Hedi Patoir
Duidelijke beschrijving en makkelijk te bestellen. Goed verpakt en snel geleverd. Perfect, zoals het hoort.
Mario Grims
Snelle levering en goede kwaliteit
Jan-Kees Joppe
Prima service, artikelen voldoen aan verwachting
Bert Bogaers
Snel geleverd, goed product.
Wat een super service
Ik had een hobbel in mijn biljart op de naad van de leistenen. De heten kwamen en zonder aarzelen ging het laken eraf. Het probleem is super opgelost door vriendelijke kundige monteurs. Ik ben zeer tevreden
Wim
Goede prijs-/kwaliteitverhouding, snelle bezorging.
Dirk Schuermans
Alles nu goed aangekomen
Antwoord van BiljartwinkelHallo Dirk,
Dit is Webwinkelkeur. Misschien kunt u een mailtje sturen naar info@biljartwinkel.nl
Dan zullen wij u direct helpen. -
Piet
Top..prima -
Nikola Swings
Super service! Dankjewel
Rik van Ballegooijen
Precies volgens omschrijving mogen ontvangen. Veel plezier met de nieuwe biljartkeu
guido vandebosch
Snelle levering .
erica Hanenbergh
goed contact en snel en netjes geleverd
André Wuite
Super snelle levering
J Nooij
Snelle en keurig verpakte verzending.
Bert Claassen
alles dik in orde, geen problemen.
Hendrik Stevens
Snelle levering en voldoet volledig aan de verwachtingen.