BillyBob & Pebbels

BillyBob & Pebbels

Huidverzorging voor baby's, peuters & mama's
9,5
76 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 37 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 24 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Walter Lutterman
  Geverifieerde klant van BillyBob & Pebbels

  Snelle levering en heel leuk verpakt. Aanrader!!!

 • Marjon Klein Brinke
  Geverifieerde klant van BillyBob & Pebbels

  Super lief geschreven kaartje erbij en snel geleverd. Aanrader!

 • Hoe beoordeel je BillyBob & Pebbels?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Wendy
  Review voor BillyBob & Pebbels

  Super goede snelle service, echt een cadeautje wat je thuis ontvangt, vrolijk in crêpe papier verpakt, kleurplaten opgerold voor ons kindje, 2 kleine mini sprays er gratis bij in, en een persoonlijk hand geschreven kaartje... De volgende dag in huis en de Intense spray werkt super goed wanneer ze tandjes krijgt en haar billetjes kapot gaan. Echt in 1 woord geweldig!

 • Manuela De Jong-Brouwer
  Geverifieerde klant van BillyBob & Pebbels

  Hele nette snelle service!

 • Marloes Jonkman
  Geverifieerde klant van BillyBob & Pebbels

  Snel en correcte levering

 • Loes Dierichs
  Geverifieerde klant van BillyBob & Pebbels

  Snelle en goede service

 • Jm
  Geverifieerde klant van BillyBob & Pebbels

  Leuk verpakt, snel verzonden.

 • Bianca Heeren-Baak
  Geverifieerde klant van BillyBob & Pebbels

  Bij mijn zoontje doet het pijn op de billen.

  Antwoord van BillyBob & Pebbels

  Hi Bianca,

  Ik wil graag even reageren omdat het natuurlijk erg vervelend is, voor jou en je zoontje.

  En je hebt tenslotte niet voor niets een Luieruitslag combi pakket gekocht.

  De reactie van je zoontje komt hoogst waarschijnlijk door de beschadiging van de huid. De huid is schraal en beschadigd, ook al zie je dat mogelijk niet. En als je er dan iets op doet wat niet vet is, dan kan dat gevoelig zijn. Het is dus niet het product dat pijn doet, maar de luieruitslag. Zelfs als je er alleen water op doet zal dit pijn doen.

  Ik zal het een en ander goed proberen uit te leggen.

  De poep van een kindje heeft een hoge pH waarde (8 tot 9) en de urine van een kindje is weer erg zuur met een pH waarde van ronde de 4. Beiden pH waardes zijn irriterend voor de huid en beschadigen continue de huid, ook al lijkt er niks aan de hand te zijn. Althans je kunt het niet altijd zien. En dat is bij elk kindje zo.

  Er wordt bij luieruitslag vaak een vette creme gebruikt om de babybillen te behandelen als er rode billen zijn of er luieruitslag zichtbaar wordt. Omdat een vette creme op de huid komt te liggen, kan en zal de huid hier niet op reageren. Een vette creme doet dan ook helemaal niets aan de verzorging van de huid, het is alleen maar vet. De huid wordt er eigenlijk alleen maar slechter want de huid afsluiten is geen goede optie. Al lijkt het op dat moment wel zo. Je stopt het eigenlijkvoor dat moment alleen maar weg, zoder het te verzorgen.

  Onze beide Buttiezzz producten zijn een creme waarin water zit en bevatten geen vette bestanddelen. Onze cremes zijn zodanig geformuleerd dat de creme door de huid wordt geabsorbeerd en een laagje zincoxide blijft op de huid liggen om een bescherming te vormen tegen de luierinhoud.

  De creme helpt de huid te herstellen, of zoals ze zo mooi op het derma rapport zetten "het regenereert de huid'. Daarnaast geven de cremes de huid 24 uur hydratatie. 2 bijzondere eigenschappen die goed zijn voor de huid waar we trots op zijn.

  De reactie van de huid van je zoontje is dan ook niet zorgelijk. Het geeft alleen aan dat de huid meer 'geleden' had dan je kon zien. De huid zal waarschijnlijk ook rood geworden zijn, omdat de doorbloeding gestimuleerd wordt. Allemaal nodig om het herstel in gang te zetten.

  We adviseren altijd om door te gaan met de producten en ze bij elke luierverschoning te gebruiken. Je helpt de huid dan elke keer te herstellen en dat is erg belangrijk. We krijgen dan meestal binnen een week al een reactie dat de huid zich zo mooi hersteld en dat ouders blij zijn dat ze ons advies gevolgd hebben.

  Ik hoop dat ik je hiermee gerust heb kunnen stellen en dat je in het belang van je zoontje door gaat met de verzorging. De huid zal echt snel opknappen. Dat zal de eerste keren mogelijk nog wel met huilen gepaard gaan, helaas. Maar dat komt omdat de huid nog kapot is, zoals al aangegeven.

  Je kunt hierover ook lezen in een speciale blog op onze site. Dit is de link: https://billybobenpebbels.nl/huilen-verzorging-luieruitslag/

  Mocht je nog wat willen weten, stel gerust je vraag, want we zijn er om je te helpen.

  Groetjes,
  Christian

  Veel groetjes & lof joe!
  ♥ BillyBob & Pebbels (Christian & Judith)

 • E Van der Laan
  Geverifieerde klant van BillyBob & Pebbels

  Bestelling vlot gedaan en ontvangen. Geen overmatige mail. Product hartstikke goed!

 • Karla van Beijnum-Elings
  Geverifieerde klant van BillyBob & Pebbels

  Goede, snelle en correcte service!

 • Laad meer