BillyBob & Pebbels
Klaudia Horvath
Zeer onder de indruk! Dat niemand dit eerder heeft bedacht...
Willy Ferdinand
Snelle levering, netjes ingepakt en altijd een leuke verrassing.
Hoe beoordeel je BillyBob & Pebbels?
Saskia Van Klink-Martens
Geweldige spray! Zo blij mee, snel geleverd dus heel snel in gebruik.
Frouwke Rijken
Prima persoonlijke service. De Billenspray met zinkzalf werkt prima voor mijn volwassen gehandicapte broer. Die last had van huidirritatie tijden het gebruik van de inco.
Yolanda Haven v d
Melissa Sigin
Vlotte verzending naar belgie. Voorlopig merk ik nog geen verbetering met de zalf aan dochterlief haar poep na 1 week.
Mellanie Van Mierlo
Geweldige spray, heb de billen spray intenz de daily handen en voeten spray, men zoontje is in 1x van alle problemen af en men dochtertje heeft geen rode billen meer
Karin
Erg goeie producten en ook leuk dat ze er een extratjes in hebben gestopt terwijl dit eigenlijk niet noodzakelijk. Verzending was nadat ze eenmaal weer open waren super snel! (Vakantie en dit was netjes op de site vermeld)
Selma Breeuwer
Meteen geleverd met info
Wendy
Snel geleverd, leuk verpakt en een kadotje erbij gekregen. Top 👍
Kinderopvang Mathil
Goede service! Mooi prijs-kwaliteit verhouding. Ook 'onze' ouders zijn erg enthousiast.
C. J. Eilers
Leveren snel en levering wordt netjes verzorgd
Geven zo gewenst goede voorlichting. Producten voldoen uitstekend. Warm aanbevolen. -
Lieke Kaal
snelle, vlotte en keurige bediening/bezorging.
Willine Vermeer
Mooie prijzen, super service, snelle verzending en heel erg leuk ingepakt allemaal met extra verassingen erin!
Sarah RAMBOUR
Heel snelle en persoonlijke service. Super fan van hun productjes. Met de buttiezzz intense waren de rode billetjes op 1-2-3 verdwenen. De footiezzz gebruiken we ook graag tegen de kleine stinkvoetjes. Leuk pakketje, leuke extra's. Wij zijn superfan!
Antwoord van BillyBob & PebbelsHi Sarah,
Dankjewel voor je hele leuke review en dat je zo blij bent met onze producten.
Daar zijn we blij mee en dat doet ons goed.
We wensen je een hele leuke december maand toe.
Mutsch luv from us!
🥰 BillyBob & Pebbels (Christian & Judith)
Rachel Schulte
Fijn product, snel bezorgd en met een persoonlijk tintje.
Anja van Wel
Uitstekende service. Snelle levering.
Iris van der Wijngaard
De ontvangen bestelling was als een cadeautje! Attent persoonlijk briefje erbij, kleurplaten en meer. Zo ontzettend leuk! En het product is helemaal top, snel verzonden en goed verpakt.
Jolanda
Snelle levering en goede kwaliteit voor weinig geld
Naima Oldenhuis
Goede service, snelle verzending en super leuk ingepakt! Ik kreeg er twee mini's bij, één deed ik er in mijn luiertas en één gaf ik er weg aan mijn zus om uit te proberen. De billenspray is super fijn in gebruik en werkt echt als een tierelier bij de luieruitslag van onze kleine meid.