Bino Stickers

Bino Stickers

Bino Stickers is een webwinkel waar u stickers van raam- en vinylfolie kunt kopen. Het gaat hierbij om deur- en raamstickers, geboortestickers, muurstickers, trapstickers enz. Veel van deze stickers kunnen door onze klanten worden gepersonaliseerd. Ze kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van voor- en achternaam, straatnaam, huisnummer, geboortedatum enz.
9,4
16 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 9 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Janke
  Review voor Bino Stickers

  Tel. Vriendelijk en spontaan antwoord gekregen, nadat ik een paar vragen had. Komen hun beloftes na.

  Antwoord van Bino Stickers

  Dank voor de reactie. Heel veel plezier met uw raamfolie.

 • Ivon
  Review voor Bino Stickers

  Correcte levering. Een aanrader.

  Antwoord van Bino Stickers

  Dank voor uw beoordeling. Heel veel plezier met de muursticker.

 • Hoe beoordeel je Bino Stickers?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Johannes
  Review voor Bino Stickers

  Top service! Stickers besteld en zelf ruim binnen de tijd bezorgd!

  Antwoord van Bino Stickers

  Dank voor uw positieve reactie.

 • Linda Crown
  Review voor Bino Stickers

  Goede kwaliteit, goede prijs/kwaliteit.

 • Sonja
  Review voor Bino Stickers

  Goede service en snelle levering!

 • J. van der Heide
  Review voor Bino Stickers

  Erg goede service. Op tijd op dag 1 besteld, de volgende dag had ik de sticker binnen. Door de uitstekende plakinstructie was het een fluitje van een cent om de sticker op mijn winkelruit te plakken.

 • Rosanne Jagersma
  Review voor Bino Stickers

  Mooie producten en een snelle levering. Ik had een vraag over het plakken van de muursticker. Ze hebben mij prima geholpen. De sticker zit nu goed op de muur.

  Antwoord van Bino Stickers

  Dank voor je reactie. Wij zijn blij dat de sticker naar wens is.

 • A J Martin
  Review voor Bino Stickers

  door een goed produkt toe te sturen en je niet afhandig te maken door de klant de schuld te geven over een niet goed geleverde 5. Op de foto is duidelijk te zien dat niks op het vel is achtergebleven

  Antwoord van Bino Stickers

  Voor wat betreft het onderdeel "Bestelproces" heeft de klant op 17-10-19 een bestelling geplaatst. Hij heeft daarvan direct een orderbevestiging via de mail ontvangen. De volgende dag op 18-10-19 is zijn bestelling naar hem verzonden. Ook hiervan heeft hij een mail ontvangen. Op 19-10-19 heeft de klant zijn order ontvangen. In onze ogen is er qua tijdsverloop van de order adequaat geleverd. Om dit proces met 1 ster te waarderen vinden wij onterecht.

  Voor wat betreft het onderdeel "Assortiment" heeft de klant op geen enkele wijze op- of aanmerkingen richting ons geventileerd. Omdat er honderden producten in onze webwinkel staan delen wij de waardering van 1 ster niet.

  Voor wat betreft het onderdeel "Klantenservice" sturen wij altijd een duidelijke plakinstructie mee en hebben wij nog dezelfde dag op de mailklacht van de klant gereageerd. Dat de klant niet tevreden is over het antwoord is aan de klant.

  Voor wat betreft het onderdeel "Prijs/Kwaliteit” verhouding heeft de klant op geen enkele wijze op- of aanmerkingen richting ons geventileerd. Wij gebruiken folie van een hoge kwaliteit en worden hoogst zelden met een klacht van een klant geconfronteerd. En nee, wij zijn niet de goedkoopste sticker aanbieder.

  De door de klant gestuurde foto laat bij ons twijfel bestaan. In de eerste plaats is de folie al gedeeltelijk op het raam aangebracht. Waarom heeft de klant niet vooraf geconstateerd dat het cijfer 5 niet goed zou zijn uitgesneden en ons daarover toen niet direct benaderd? Daarnaast is het zeer onwaarschijnlijk dat het cijfer niet of niet goed is uitgesneden. Het gaat hier bij ons om een al jaren gehanteerd proces waarbij het op dit gebied niet fout gaat. Verder kunnen klanten ook fouten maken in het niet zorgvuldig en het te snel willen aanbrengen van folie. Hierdoor kan er beschadiging optreden.

 • Weineke Dragstreven
  Review voor Bino Stickers

  Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en snelheid waarmee onze stickers bij ons binnenkwam.

  Antwoord van Bino Stickers

  Dank voor uw reactie. Veel plezier met de stickers.