Biovijver
Marjolein Braam
Poelslakken
Janine Maas
Ik heb 20 slakken besteld. Maar er zaten er maar 10 in het doosje
Hoe beoordeel je Biovijver?
Vanessa
Heel goed verpakt. Al een mooie plant om meteen in de vijver te plaatsen.
André Breda
De kwaliteit van de planten is goed en ook de verpakking. De ai gestuurde advies lijn werkt geweldig. Wat ik jammer vind is de communicatie over de (trage) levering , deelzending die niet aankomt. Pakbon die bij zending zit vermeld alles compleet terwijl het niet compleet was. Wordt dan wel goed opgelost door Biovijver maar het liep niet vanzelf. Dus daarom drie sterren. Potentieel voor vijf sterren als communicatie (pakbon/levertijd) beter zou zijn.
Peter Kaleveld
Prima service
Joost Teixeira de Mattos
Keurig op tijd, netjes ingepakt, planten mooi en gezond
Marijke Kramer
Je weet dat je voor het weekend je bestelling krijgt.Een tip,op het artikel de naam van de plantjes zetten. Voor de rest is het prima.
Tim Zilver
Mooie en goed gewortelde beplanting, goed communicatie en adviezen.
Henny
Planten waren goed verpakt en op tijd geleverd.
line kramer
alles was goed aangekomen en op tijd
M.A. Smit
De service is er supergoed. Goed advies een goede prijs kwaliteit verhouding
Fons Lunter
Producten (krabbenscheer en posthoornslakken) tijdig aangeleverd. Inmiddels al in de vijver:-).
Richard Hutjens
Goede snelle levering
Jeffrey Den ouden
Mooie planten, levering is goed gegaan
MC
Duidelijke informatie en beschrijvingen. Had wel iets ruimer gemogen betreffende plaasting of hoe te plaatsen. Planten netjes bezorgd en goed verpa,helaas wel twee geknakt maar due groeien vast wel goed.
Piet v.Wingerden
Producten zijn zoals ik gehoopt te krijgen.Snelle levering, Top.
de Graaf
De planten waren goed verpakt. Ze doen het allemaal goed.
Nicolle
Goed avies en snelle levering. Was keurig verzorgd. Slakken en mosselen doen hun werk in mijn vijver.
Peter
Vlotte service,goede communicatie
Leusden
Vorig jaar vijverplanten besteld, geen problemen. Nu opnieuw een paar extra vijver en moerasplanten besteld, wederom geen problemen.