Biovijver
Marleen Eberwijn-Tuin
Alle bestelde planten kwamen volgens afspraak op tijd binnen. Nu afwachten hoe ze het gaan doen in het voorjaar. Ik ben benieuwd!
N
Netjes geleverd
Hoe beoordeel je Biovijver?
Rob Gosen
Planten zien er goed uit en zijn goed doorworteld. Snel thuisbezorgd. Ben benieuwd naar het komende groeiseizoen
Kasper
Snelle levering, zoals beloofd op vrijdag. Planten waren goed verpakt in vergelijking met een andere webshop waar we al besteld hadden. Leuk dat er ook wat extra info gegeven wordt bij de plantjes.
Ruth
Goed verpakt, alles goed mogen ontvangen. Een klein vijvertje die het heel goed doet, zelfs zonder pomp.
Ton Smits
Prima verzorgd en verzonden
katrien vanneste
Vlotte levering. Alles in goede staat aangekomen! Zeer tevreden.
Maurice van Zijl
Zeer goede service!
Patrick Jacquart
Parfait....rapidite et produits conformes a la commande. Je recommande.
j hooijmeijer
op zich tevreden al is het de 2de keer dat het pas na het weekend binnen komt. met dit weer niet zo een probleem maar als dat in de zomer gebuurd weet ik niet hoe het plantgoed er uit ziet. misschien is het een optie om op woensdag te gaan versturen dan is het (bijna) zeker voor het weekend binnen.
Familie van den Boogaard
Snelle levering, uitstekend verpakt. Een goede kwaliteit planten en mosselen & slakken
E.
Groot assortiment met goede beschrijvingen, uitstekende kwaliteit spullen, prima verpakt en op tijd geleverd. Dankjulliewel!
Lies Vh
Snelle en correcte levering, goed verpakt.
Jan van der Greef
Uitstekende voorlichting en heel fijne plaatsing van de planten in en om onze vijver!
Menno
Duidelijke website en uitstekend telefonisch te woord gestaan. De producten zijn goed en vlot bezorgd.
Peter De Bruyne
Goede kwaliteit van de geleverde planten. Snelle en zorgvuldige levering. Deskundige website
Merlijn van Beurden
Ruime keuze aan vijverplanten. De planten zijn keurig verzonden en goed aangekomen. Ze staan nu een paar dagen in de vijver en lijken allemaal goed aan te slaan.
Jaap Staats
Goed advies, aanvakelijk door de chatbot, daarna werd ik doorgezet naar een mens, vond ik zelf wel prettig. Ik vind de prijzen voor biologische planten zeker acceptabel
Paul
Goed advies gekregen. Alles zeer goed verpakt en snel geleverd. De producten zijn van prima kwaliteit. Een top bedrijf.
Rudy
Levering was op tijd door een vrouw uit een andere straat d ie had opgemerkt dat om levende wezens ging
De leverancier had zich van straat gemist alhoewel dit duidelijk was aangegeven