Blauw mode sinds 1959
Jacolien Daniëls v. Laar
Goed afgeleverd.
Joanna Pietryga
Vlotte verwerking van de bestelling
Hoe beoordeel je Blauw mode sinds 1959?
Mariella
Vraag over de maat werd snel en goed beantwoord. Op basis daarvan het jasje besteld. Zit als gegoten. Werd ook netjes en snel bezorgd.
L.A.M Siebes
Goed verzorgd.
Ria van Velzen
De broeken zijn perfecht en snel geleverd.
Sytske Schukking
Snelle levering!
Rosa Zoll
Mooie blousons, helemaal top.
Snelle levering, niks te klagen -
M Aarts
Makkelijk te bestellen en snel in huis
Mooie broeken !! -
Winnie Moerland
koop er altijd
Hanna van Sligtenhorst
Geweldige kleding voor mijn lichaam gemaakt, ben er zo blij mee.. De uitverkoop is voor mij een uitkomst!!!
Gré van ‘t Hof
Fien van Dam
Goede service, 1 shirt was niet meer leverbaar en ik kreeg gelijk geld terug gestort. De geleverde kleding zit fijn.
paul langeveld
Ben tevreden met assortiment, keuzes om te maken. Kanttekening is, dat de levering wat langer duurt. Want krijg nu beoordelingsformulier, maar heb bestelling nog niet binnen!!
Joke de Feijter
Mijn blazer voldoet aan al mijn wensen, ik ben er erg blij mee.
Keurig verpakt en top geleverd.
Een aanrader dus. -
Tevreden klant
Super service
Petra van Engen
Goede kwaliteit en snelle levering
IM
Het artikel zou dezelfde dag worden verstuurd, dit was niet het geval. Op zich niet erg, maar dan moet je het niet beloven.
Antwoord van Blauw mode sinds 1959Bedankt voor uw review. Ik heb uw order nagekeken in ons systeem en de bestelling is voor 15:00uur door u besteld maar door ons pas de volgende dag verwerkt waarvoor excuses.
De maand januari hebben wij online een grote uitverkoop waardoor het vaak erg druk is en niet alle orders dezelfde dag nog verwerkt kunnen worden. Wij zijn een klein team en doen ons best alles zo snel mogelijk te versturen.
Ik zag dat het pakket (gelukkig) wel binnen de 3 dagen termijn bij u is bezorgd.
Nogmaals excuses voor de niet nagekomen online- belofte en ik hoop dat u wel tevreden bent over uw aankoop. -
Lies van Rhijn
Snelle levering.
Marlies van den Noort
Eerst vakkundig contact gehad per mb over de juiste maat. De levering was supersnel.
Hanneke
Deze grijs/groene broek was te klein en te lang, terwijl ik eerder dezelfde maat in donkerblauw had besteld en die was wel goed.
Antwoord van Blauw mode sinds 1959We vinden het jammer dat u ons een beoordeling van 2- sterren geeft. U heeft de bestelling retour mogen sturen. Wij kunnen voor de tijd nooit weten als er een productiefout in het artikel zit (want daar gaat het om).
Als er iets niet goed is aan het artikel, doen wij een omruiling. Voor het oplossen van dit probleem kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of mail.