Blauwe Stroom Shop
WM Stegers
De levering duurde
Jeroen
Omvormer blijkt Engelse stopcontact te hebben in plaats van gewone. Stond niet afgebeeld of in de omschrijving vermeld.
Hoe beoordeel je Blauwe Stroom Shop?
Ren
OkiDoki !
Paul Hoek
Snel geleverd. Goed spul.
Tom
Snelle levering, goed ingepakt en top product.
Henk
Tevreden met de levering en spullen. Miste alleen bij de bestelling een directe melding wanneer geleverd zou worden. Maar na een mailtje is het goed gekomen.
Harry
Lang wachten op vertraagde bestelling. Geen communicatie hierover. Moest zelf contact zoeken.
Boris Doodkorte
Al met al prima. Alleen geen track&trace ontvangen en 1 van de 5 items in de bestelling was incompleet. Klantenservice wel goed, binnen 24 uur contact over nazending van het missende onderdeel
Wim V-d-Meer
Goed bereikbaar!
Ed Beumer
Nette prijs, levering cf. afspraak.
D
Na een week zelf maar geïnformeerd waar mijn bestelling bleef omdat ik maar niets vernam. Bleek niet op voorraad.(Uiteindelijk heeft het 2 weken geduurd). Ik had beter ergens anders kunnen bestellen. Verpakking bestond uit enkel zwarte folie.
Peter Spermon
lambert schuermans
Zoals gevraagd, netjes geleverd
Leo Ernst
Wat ik zocht hadden ze
Roel
Ik heb van te voren gebeld met een vraag en werd goed geholpen. levering ging ook voorspoedig. fijne ervaring.
Paul
Prima service, ik kon het ook direct ophalen in de winkel, ipv. het tempo van een koerier te moeten volgen.
Martijn van Es
Producten netjes ontvangen. Gewoon goed
Thomas Tech
Great price and very fast delivery. Packaging was very well protected.
Patrick PAUWELS
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Correcte levering.
Tlsmi
Uitstekend verpakt en verzonden. Dik tevreden!