Blissly Bear
Wij zijn een creatief moeder-dochter duo. Samen maken we unieke en liefdevolle producten, van handgemaakte zepen tot leuke printables en planners voor mama's en kids. Onze passie voor ambacht en design combineren we om jou iets bijzonders te bieden. 

Met Liefde,
Michelle & Bliss
handgemaakt digitale downloads eerlijke cadeauwinkel
De zekerheden van https://www.pieceofmies.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

​Wij zijn Michelle en Bliss, een moeder-dochter duo met een passie voor creativiteit en knutselen. Al een aantal jaren was ik (Michelle) ondernemer, maar onze reis nam een onverwachte wending toen ik met kanker werd gediagnosticeerd.

Tijdens deze moeilijke periode zochten we naar manieren om positief en bezig te blijven. Tot onze verrassing bleek dat we hierin niet alleen veel plezier vonden, maar ook dat onze creaties goed in de smaak vielen bij anderen.

Dankjewel dat je deel uitmaakt van ons verhaal en onze reis. We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan onze creaties als wij aan het maken ervan.

Met liefde,
Michelle en Bliss


Bekijk Manifest