Blokzeep
Wij verzorgen jouw duurzame shampoo, conditioner, body bars & meer! Blokzeep is opgericht voor een plasticvrije en natuurlijke badkamer.
9,2
Filter 1382 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1084 met beschrijving

• Arjan Bisschop
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Heerlijke zeep, lekkere geuren in het assortiment, voelt zacht en is minder slecht voor het milieu. Niet goedkoop, maar door mooie aanbiedingen met leuke kortingen toch betaalbaar.

• Alex
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Zoals altijd snel en correct geleverd
    Én een fantastisch produkt

• Hoe beoordeel je Blokzeep?

• Kees
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Ik heb het pakket inmiddels ontvangen (was vertraagd bij PostNL). Het sturen van verzoeken om reviews blijf ik als hinderlijk ervaren, zeker als zo'n mail al gestuurd wordt, terwijl de levering nog niet eens plaats gevonden heeft.

Of de zeepsoorten al of niet voldoen (je moet dat per product beoordelen) kan ik niet zeggen, want ze zijn nog niet in gebruik. Voor de levering daarom 4 sterren, Blokzeep kan het niet helpen dat PostNL later bezorgd heeft.

Antwoord van Blokzeep

Beste Kees,
    Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de bestelling uiteindelijk hebt ontvangen. We versturen reviewverzoeken om te kunnen beoordelen of klanten tevreden zijn, maar we begrijpen dat het onprettig is wanneer zo’n mail binnenkomt terwijl de bestelling nog onderweg is. We nemen je feedback mee om de verzendtijd van deze mails beter af te stemmen. We hopen dat de producten goed zullen bevallen.
    Lotte - Blokzeep

• Nynke van der Iest
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Altijd blij met blokzeep. Sinds ik de deo s gebruik nooit meer last van zweetgeuren

• Karin
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Heerlijke zeep en duurzaam geen plastic verpakking

• Meriam Grundeken
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Prima levering...alleen het blikje wat beloofd was , zar er niet bij.Mail geschreven..

• Miquel Wefels
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Snelle levering. Goede service. Voor mijn huid en haren zijn de body bars en de shampoo bars de beste oplossing. Geen uitgedroogde huid. Het ruikt heerlijk welke bar dan ook en doet er ook lang mee. Veel producten geprobeerd van best prijzig naar de standaard douche gels maar de body bars van blokzeep zijn een blijvertje.

• Sylvia Spruijt
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Goed verpakt ,snelle bezorging. En deze keer ook een cadeautje erbij

• hedwin koning
    Geverifieerde klant van Blokzeep

al een tijd een tevreden gebruiker van blokzeep

• Marianne
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Goede producten en snel ontvangen

• Ursula
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Gebruik het al jaren blokzeep blijft de beste shampo voor mijn haar

• Nellie Vlietstra
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Heerlijke blok zeep. Ik gebruik de Mango.

• Suze Halenbeek

Snel geleverd morgen uitproberen

• DL de Haan

prima

• Anita
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Heerlijke producten, lekkere geuren en fantastisch voor mijn haar en huid

• Leonie Snijders

Snelle levering, prima producten

• Janny Kurvink

Bestelling nog steeds Niet ontvangen

Antwoord van Blokzeep

Beste Janny,

Onze excuses voor de vertraagde levering. Door leveringsproblemen hebben we helaas vertraging opegelopen met de verzending. We hebben iedereen hiervan op de hoogte proberen te brengen. We hebben vandaag alle bestellingen verzonden.

Lotte van Blokzeep

• Roelie Hettema van Kammen

Heerlijke zeep

• Evan
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Bestelling kwam goed en snel binnen

• Yola
    Geverifieerde klant van Blokzeep

Lekkere zeep , en goede service, ik had mijn kortingscode vergeten in te vullen, mailtje gedaan en de volgende dag had ik al geld teruggestort gekregen