Blokzeep
Arjan Bisschop
Heerlijke zeep, lekkere geuren in het assortiment, voelt zacht en is minder slecht voor het milieu. Niet goedkoop, maar door mooie aanbiedingen met leuke kortingen toch betaalbaar.
Alex
Zoals altijd snel en correct geleverd
Én een fantastisch produkt -
Hoe beoordeel je Blokzeep?
Kees
Ik heb het pakket inmiddels ontvangen (was vertraagd bij PostNL). Het sturen van verzoeken om reviews blijf ik als hinderlijk ervaren, zeker als zo'n mail al gestuurd wordt, terwijl de levering nog niet eens plaats gevonden heeft.
Of de zeepsoorten al of niet voldoen (je moet dat per product beoordelen) kan ik niet zeggen, want ze zijn nog niet in gebruik. Voor de levering daarom 4 sterren, Blokzeep kan het niet helpen dat PostNL later bezorgd heeft.Antwoord van BlokzeepBeste Kees,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de bestelling uiteindelijk hebt ontvangen. We versturen reviewverzoeken om te kunnen beoordelen of klanten tevreden zijn, maar we begrijpen dat het onprettig is wanneer zo’n mail binnenkomt terwijl de bestelling nog onderweg is. We nemen je feedback mee om de verzendtijd van deze mails beter af te stemmen. We hopen dat de producten goed zullen bevallen.
Lotte - Blokzeep -
Nynke van der Iest
Altijd blij met blokzeep. Sinds ik de deo s gebruik nooit meer last van zweetgeuren
Karin
Heerlijke zeep en duurzaam geen plastic verpakking
Meriam Grundeken
Prima levering...alleen het blikje wat beloofd was , zar er niet bij.Mail geschreven..
Miquel Wefels
Snelle levering. Goede service. Voor mijn huid en haren zijn de body bars en de shampoo bars de beste oplossing. Geen uitgedroogde huid. Het ruikt heerlijk welke bar dan ook en doet er ook lang mee. Veel producten geprobeerd van best prijzig naar de standaard douche gels maar de body bars van blokzeep zijn een blijvertje.
Sylvia Spruijt
Goed verpakt ,snelle bezorging. En deze keer ook een cadeautje erbij
hedwin koning
al een tijd een tevreden gebruiker van blokzeep
Marianne
Goede producten en snel ontvangen
Ursula
Gebruik het al jaren blokzeep blijft de beste shampo voor mijn haar
Nellie Vlietstra
Heerlijke blok zeep. Ik gebruik de Mango.
Suze Halenbeek
Snel geleverd morgen uitproberen
DL de Haan
prima
Anita
Heerlijke producten, lekkere geuren en fantastisch voor mijn haar en huid
Leonie Snijders
Snelle levering, prima producten
Janny Kurvink
Bestelling nog steeds Niet ontvangen
Antwoord van BlokzeepBeste Janny,
Onze excuses voor de vertraagde levering. Door leveringsproblemen hebben we helaas vertraging opegelopen met de verzending. We hebben iedereen hiervan op de hoogte proberen te brengen. We hebben vandaag alle bestellingen verzonden.
Lotte van Blokzeep -
Roelie Hettema van Kammen
Heerlijke zeep
Evan
Bestelling kwam goed en snel binnen
Yola
Lekkere zeep , en goede service, ik had mijn kortingscode vergeten in te vullen, mailtje gedaan en de volgende dag had ik al geld teruggestort gekregen