Blooms & Blossoms

Blooms & Blossoms

BloomsandBlossoms.eu biedt hoogwaardige natuurlijke beauty-, skin- en haircare. Minimaal 95% natuurlijk, zorgvuldig geselecteerd en geliefd om kwaliteit, duurzaamheid en resultaat. Voor iedereen die bewust wil kiezen.
9,3

• A Jo
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Sneller levering goede prijzen en leuk assortiment

• Nathalie Claeys
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Vlotte bestelling en levering, niks op aan te merken.
    Bovendien regelmatig kortingen dit maakt het nog aangenamer.

• Hoe beoordeel je Blooms & Blossoms?

• SABINE PLINGERS

Zeer snel geleverd.

• Caroline
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Klantenservice is niet excellent, een klein gebaar en ze hebben een klant voor het leven. Maar blijkbaar interesseert hen dat niet.

Hi,

Jammer dat u dit zo heeft ervaren.
    Wij hebben uw bericht dezelfde avond nog beantwoord, direct om een video gevraagd en daarbij ook aangegeven dat er mogelijk een handigheidje is om het product correct te gebruiken. Helaas ontvingen wij de video pas 5 dagen later. Na ontvangst van de video hebben wij het product beoordeeld en geen defect kunnen vaststellen. Het product functioneert zoals bedoeld. De werking staat daarnaast ook vermeld op de productpagina van het product op onze webshop.
    Wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn wanneer iemand dit type lipstick niet eerder heeft gebruikt.
    Wanneer een product echter correct functioneert en geen defect vertoont, kunnen wij hiervoor helaas geen kosteloze vervanging of refund aanbieden.

• Lucienne Mees

Perfect en vlug

• Eva
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

De producten van Ecoslay zijn al vervallen. Binnengekomen in april 2026, vervallen in maart 2026!!! Schandalig!

Hi Eva,
    Dank voor je review , we begrijpen dat dit verwarrend is.
    Bij deze batch is er helaas een fout gemaakt door de fabrikant: op de verpakking staat een onjuiste houdbaarheidsdatum (03-2026). De producten zijn echter geproduceerd in april 2026 en zijn correct houdbaar tot maart 2027.
    Voor dit soort situaties is het altijd fijn als je ons even direct benadert via mail of telefoon. Dan kunnen we dit meteen toelichten en desgewenst ook de bevestiging vanuit de fabrikant met je delen.
    We zijn inmiddels bezig om alle producten te voorzien van de juiste datum.
    Onze oprechte excuses voor het ongemak.
    Groet CGproducten.nl

• Renee van Gelderen
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Snel geleverd. Heel fijn dat deze site ook RMS beauty producten verkoopt, ik ben al jaren fan van hun mascara.

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Renee, Dankjewel voor je review. Fijn dat we je kunnen helpen. Groetjes Blooms & Blossoms

• Walter Verhoeven
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Goede producten en uitstekende service.

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Walter, Dankjewel voor je review. Fijn dat we je kunnen helpen. Groetjes Blooms & Blossoms

• Patricia De Vos
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Ik ben altijd tevreden over de kwaliteit van de producten. Geen chemische ‘troep’ op mijn gezicht! Goede respons ook bij een vraag. Absoluut een favoriete webwinkel!

Hi Patricia,
    Dankjewel voor je review. Fijn dat we je kunnen helpen.
    Groetjes Blooms & Blossoms

• Anaël Tama
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Livraison rapide et au top

Antwoord van Blooms & Blossoms

Merci beaucoup pour votre gentil avis ! Nous sommes ravis d’apprendre que la livraison a été rapide et que tout s’est bien passé.

Nous espérons vous revoir bientôt chez Blooms & Blossoms.

Cordialement,
    Team Blooms & Blossoms

• Anne-José
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Snelle levering, goed verpakt en een kaartje erbij voor 10% korting bij een volgende bestelling boven de €50.

Antwoord van Blooms & Blossoms

Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Hilde Duyver
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Goede prodycten, goede communicatie en goede service.

• Wilma Starke
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

De tube met oogschaduw is beschadigd binnen gekomen en daardoor loopt de. oogschaduw uit de tube,heb het gemeld maar het is blijkbaar mijn probleem dus weg €32 inclusief verzendkosten

Hallo Wilma,
    Wij vinden het vervelend dat deze ervaring als teleurstellend is ervaren.
    De tube is tijdens transport inderdaad gedeukt aangekomen. Op basis van de door u toegestuurde foto’s was de tube echter niet gescheurd en lekte het product op dat moment niet.
    Mocht het product bij gebruik alsnog daadwerkelijk uit de tube lopen, dan ontvangen wij graag een korte video waarop dit zichtbaar is. In dat geval kijken wij uiteraard opnieuw naar een passende oplossing. Zonder aantoonbare lekkage kunnen wij geen vervanging of vergoeding aanbieden.
    Het weggooien van het product is een eigen keuze. Naar onze mening was dit niet noodzakelijk, aangezien het product volgens de ontvangen beelden intact en normaal te gebruiken was.
    De melding van transportschade is door u op zondag gedaan. Op zon- en feestdagen kunnen wij geen meldingen indienen bij de vervoerder; dit gebeurt op de eerstvolgende werkdag. Houd er rekening mee dat een transporteur hier doorgaans enkele werkdagen voor nodig heeft om te reageren.
    Wij vinden het jammer dat dit heeft geleid tot deze beoordeling.
    Met vriendelijke groet BloomsandBlossoms

• Miek
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Snelle levering, goede prijs, mooie producten en een goede klantenservice toen bleek dat ik iets verkeerd besteld had.

• Mieke
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

mooi aanbod, perfect (ecologisch) geleverd ;-)

• Michelle Molenaar
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Duidelijke site, snelle levering, goede prijzen

• Hans Meeder
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Heldere website met duidelijke structuur van orderen.
    Goede track en trace. Prima ervaring.

• Jolanda
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Snelle service, overzichtelijke website, goede aanbiedingen Lief bedank kaartje en ook nog eens een kortingcode voor volgende bestelling. Gelijk nog een bestelling gedaan!

• Youmna Al Halabi
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Great service and fast delivery but my package got stolen so I never managed to test the product 🥲

• Danielle

Danielle