Blooms & Blossoms

Blooms & Blossoms

Zuivere en plantaardige huidverzorging is ons streven naar een gezonde, stralende huid. We gebruiken dan ook alleen de zuiverste ingrediënten die door moeder natuur worden aangeleverd. Natuurlijke en in het wild geoogste planten zijn het hoofdbestanddeel van onze producten. Onze eerlijke ingrediënte
9,3

• M.
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Snel geleverd. Goed verpakt.

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Heb nog steeds geen bestelling ontvangen. 5 dagen terug besteld. Er wordt 1 a 2 werkdagen beloofd☹️

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi, PostNL heeft inderdaad flinke vertraging met het inscannen en verwerken van de pakketjes.
    Zoals ook reeds per mail aan u gecommuniceerd, u heeft op Hemelvaart besteld, wij en PostNL waren gesloten die dag. U kunt zien in de track and trace dat PostNL helaas veel vertragingen heeft op het moment door onder andere Hemelvaart.

• Hoe beoordeel je Blooms & Blossoms?

• Sandra Dijkstra
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Krijg een verzoek om een reviews te schrijven maar ze hebben mijn pakje nog niet naar PostNL gebracht. Kan gebeuren maar vraag dan niet automatisch om een review. En breng je klant op de hoogte van de vertraging.

Ha Sandra,

PostNL heeft inderdaad flinke vertraging met het inscannen en verwerken van de pakketjes. Sorry voor dit ongemak. Helaas kunnen wij hier zelf niet zo veel aan doen. PostNL zegt nu voor jouw pakketje dat hij 'de volgende bezorgronde' meegaat. Wanneer deze ronde is staat er niet bij. Hopelijk komt het vandaag binnen en kan je genieten van je haarproducten!

• Irineiji

Top producten, snelle levering

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Irineiji, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Claudia
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Great products and very friendly customer service. Would absolutely recommend it.

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Claudia, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Ali Fadili
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

prijs en kwaliteit is top!!!

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Ali, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Jacqueline
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Super leuke eerste ervaring. Zeer snelle levering en heel blij met de korting die er was.

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Jacqueline, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Jessica
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Goede prijs, snelle levering en een pen en cadeautje bij inbegrepen. Super

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Jessica, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Danielle Stam
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Snel in huis, net gebruikt, heerlijke producten! Geen pluis, hopelijk blijft de haarverf nu wel mooi op kleur!

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Danielle, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Brigitte Stolwijk
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Super snelle en nette levering

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Brigitte, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Olga
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Snelle levering en goede prijzen!

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Olga, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Connie Wezenberg

Snelle levering blij mee

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Connie, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Orane Couchant
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

super snel aangekomen top !

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Orane, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• RD MO
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Fast delivery plus got freebies :) Thank you so much!

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Iris van den Berg
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Het product werd erg snel en goed verzonden! Heel erg blij mee

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Iris, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Nathalie Van de Voorde
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Heel snel in huis en goede kwaliteit

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Nathalie, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Thea
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Snelle levering! Plus cadeautje!

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Thea, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Verónica Rodríguez Desplats
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Really good service and product!! Loving it.

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Veronica, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Angelique
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Snelle levering en netjes verpakt!

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Angelique, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.

• Anita Verschuuren
    Geverifieerde klant van Blooms & Blossoms

Snelle bezorging en goede klantenservice!

Antwoord van Blooms & Blossoms

Hi Anita, Dankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.