Blooms & Blossoms
Rijka Vos
mooie prijzen en producten en goede service
Lynn V
Prima webshop en snelle levering
Hoe beoordeel je Blooms & Blossoms?
Els Franck
Klantenservice is op zich héél goed. De producten ook! Alleen werd er niet correct omgegaen met de kortingscode. Eens die werd ingetikt veranderde de verzendkosten aanzienlijk opdat er eigenlijk haast geen korting meer was.
Antwoord van Blooms & BlossomsHi Els, Dank voor je review.
De kortingscode werkt volgens ons prima. Je order was eerst 62 Euro waardoor je gratis levering zou hebben. Na het gebruik van je kortingscode kwam het bedrag onder de grens voor gratis levering uit en komen de verzendkosten er dus weer bij op. Groet Bloomsandblossoms -
Karina Prins
Snel geleverd en goede spullen!
Antwoord van Blooms & BlossomsDankjewel voor je review. Wij bij Blooms&Blossoms.eu doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wij hopen je de volgende keer weer terug te mogen zien bij ons. Groetjes het Blooms&Blossoms team.
Lut Lammens
Onliddelijk bezorgd
Yvonne Hendriks
heel tevreden!🙂
Ailing Quijada
Super!!!!
Salva Bertomeu
Excellent service, rapide, grande qualité de produit
anoniem
Heel snel geleverd, stevig ingepakt!
Nettie Bom
Super snelle levering en accurate, persoonlijke en hartelijke communicatie via de mail als er vragen zijn!
Yolanda
Snelle levering van goede producten
Hatice
Goede service,
Ganna Glotova
Очень корректный и быстрый сервис обслуживания. Товары исключительного качества
Denise Bruggeman
Fijne korting snelle service
Diana de la Cruz
Entrega rápida y todos los productos en orden.
Lucienne Mees
Goede. Pryzen uitstekend servis
Maartje van Pinxteren-Slaats
Snelle levering, goede communicatie. Jammer dat er een kapotte pen
Dorothee Lejoly
Excellent