Blooss Coffee & Tea
Jacob Bruinsma
Leuke blikjes, snelle bezorging, goede kwaliteit. Eén minpuntje: Een blikje was open. 150 gr. gemberthee maakt indrukwekkend veel troep - maar dat was snel opgelost. Het zijn toch 5 sterren.
Hedwig Van den Dries
Snelle levering, prima service!
Antwoord van Blooss Coffee & TeaHi Hedweg, wat fijn om te horen!
Hoe beoordeel je Blooss Coffee & Tea?
Marco Schweigert
Antwoord van Blooss Coffee & TeaBedankt Marco, geniet er van!
Carrie
Supersnelle levering, mooie theeblikjes en attent kaartje met persoonlijke boodschap
Antwoord van Blooss Coffee & TeaHoi Carrie, wat leuk om te horen. Geniet van de theeblikjes!
Jacqueline van Velzen
Super lekkere thee en snel thuis!
Antwoord van Blooss Coffee & TeaHi Jacqueline, goed om te horen. Geniet er van!
Ellen
Super snel en heel persoonlijk. Goed op de hoogte gehouden
Antwoord van Blooss Coffee & TeaBedankt voor je review Ellen! Het doet ons goed dat je het prettig hebt ervaren.
Dirja Veneberg
Snelle levering! Veel theekeuze
Antwoord van Blooss Coffee & TeaHeel erg bedankt Dirja!
Janine Visser
Fijne webwinkel. Overzichtelijk. Snelle levering en goed verpakt. Heerlijke thee
Antwoord van Blooss Coffee & TeaFijn om te horen dat de thee goed is overgekomen. Geniet er van!
Rene
Snel geleverd. Mooie producten. Heerlijke thee!
Antwoord van Blooss Coffee & TeaWat leuk om te horen, geniet van de thee Rene!
Teun de Ruiter
Gisteren mijn bestelling opgehaald. Ontvangen door een aardige gastvrouw. Leuk winkeltje met een huiselijke sfeer.
Antwoord van Blooss Coffee & TeaDankjewel Teun, geniet van het theepakket!
Paulette Sips
Smaak verfijnd, Bus mooi en papierverpakking mooi bezorging snel
Antwoord van Blooss Coffee & TeaSuper om te horen dat je de bus en papierverpakking waardeert. En fijn dat de bezorging snel was, hopelijk geniet je er volop van!
Nicole Stoffels
Mooi verpekt, snelle service, origineel kado
Antwoord van Blooss Coffee & TeaHi Nicole, wat fijn om te horen dat de producten goed zijn over gekomen. Inderdaad ook erg leuk om kado te doen!
Susan van den Broek
Goede service en snelle levering
Antwoord van Blooss Coffee & TeaBedankt Susan, daar doen we het voor!
Chantal S
Heerlijke thee en zit in leuke potjes.is echt een kadootje om ze uit te pakken.Was voor mij eerste keer dat ik hier bestelde maar ga hier zeker vaker bestellen!
Antwoord van Blooss Coffee & TeaWat fijn dat de thee zo in de smaak valt en dat het uitpakken als een kadootje voelde. Extra leuk dat je voor het eerst bestelde en dat we je vaker mogen verwelkomen!
Dorien Van Nunen
Snelle service, leuk verpakt en heerlijke thee
Antwoord van Blooss Coffee & TeaHi Dorien, bedankt voor je positieve review!
Mirjam Reinders
Top geholpen en heerlijke koffie.
Antwoord van Blooss Coffee & TeaDankjewel Mirjam, wat fijn dat de koffie in de smaak valt!
Ingeborg Leerkes
Snelle service en heerlijke bonen. Wat wil je nog meer?
Antwoord van Blooss Coffee & TeaSnelle service en heerlijke bonen, dat is precies waar we voor gaan. Wat wil je nog meer inderdaad!
Nicole Tanke
Leuk kaartje erbij, persoonlijk tintje! Een van de theetjes was erg fijn en gaat door de zeef, waardoor er allemaal prut in mijn thee kwam, dit gemeld en ik krijg nieuwe thee opgestuurd. Contact is snel en vriendelijk!
Antwoord van Blooss Coffee & TeaDankjewel Nicole! Één thee was inderdaad wat fijn. Gelukkig hebben we dit aangepast en zijn we samen tot een gepaste oplossing gekomen. Geniet van de thee!
Jock Shaw
Geweldig selectie thee. Ook koffie. Ik heb nu verschillende blikken thee op mijn kast van thee. De koffie heb ik skechts een van. Maar dat was een schot in de roos.
Antwoord van Blooss Coffee & TeaHi Jock, erg leuk dat je al meerdere blikken thee op je kast hebt staan. Dat klinkt als een prachtige collectie. En wat fijn dat de koffie ook meteen een schot in de roos was. Daar worden we blij van!
Paula
Snel ontvangen. Persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Leuk verpakt. Alleen was er 1 blikje thee tijdens het vervoer open gegaan. Maar verder top.
Antwoord van Blooss Coffee & TeaWat leuk dat je het handgeschreven kaartje en de verpakking waardeert. Wel erg vervelend dat er één blikje tijdens het vervoer is opengegaan, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht je daar nog iets voor nodig hebben dan horen wij dat graag. Verder super om te horen dat alles naar wens was!