BoardgameShop
Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en integreren dat in ons aanbod. Uniek is onze gratis abonnementenservice op Arkham Horror LCG en Star Wars Destiny.
Ook voor tweedehands spellen kunt u bij ons terecht. Keep playing…
Roold Akker
Snelle levering met zelfs een persoonlijke noot.
Antwoord van BoardgameShopWat fijn om te horen, Roold! We doen ons best om je bestelling niet alleen snel, maar ook met een beetje extra liefde te bezorgen — fijn dat je dat hebt opgepikt! Dank je wel voor je mooie woorden en je vijf sterren — daar gaan we haast van glimmen. Tot een volgende keer?
Remco
Goede service, netjes gebeld bij mijn fout met verkeerd invoeren. Netjes verpakt en snel geleverd
Antwoord van BoardgameShopWat fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen (ondanks dat kleine foutje 😉)! We zijn blij dat we het samen snel konden rechtzetten — teamwork makes the dream work, toch? Bedankt voor je mooie woorden over onze service én voor je bestelling.
Tot de volgende keer, we staan weer voor je klaar! -
Hoe beoordeel je BoardgameShop?
Anne Durand
Goede communicatie vanaf het begin en snelle levering!
Antwoord van BoardgameShopWat leuk om te lezen – jouw berichtje bezorgt ons minstens zo’n glimlach als wij hopelijk met jouw bestelling hebben gedaan!
Fijn dat de communicatie en levering zo vlot verliepen – we doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten lopen, alsof we met een jetpack door het magazijn zoeven.
Dankjewel voor je fijne woorden en de vijf sterren – die schitteren hier nu boven ons bureau.
Tot de volgende keer? -
Martin
Ik kon tijdens bestellen voor zover ik kon zien geen optie vinden om bij een service punt in de buurt te laten bezorgen. Met de bestelling een opmerking geplaatst met die vraag omdat ik niet thuis zou zijn. Per mail reactie gehad dat het kon en waar ik het dan wilde laten bezorgen. Alles dus goed gegaan. Artikel is ook perfect aangekomen.
Antwoord van BoardgameShopWat fijn om te horen dat alles uiteindelijk op rolletjes is verlopen – zelfs zonder zichtbare servicepunt-optie wist je ons toch feilloos te vinden!
Super dat het pakketje perfect is aangekomen en dat je tevreden bent met het artikel. Daar worden wij weer blij van! Mocht je de volgende keer wél thuis zijn (of niet 😉), dan staan we weer voor je klaar — met of zonder servicepunt-trucje! -
Ronald
Prima opvolging en afhandeling van mijn bestelling. A+++ voor mij.
Antwoord van BoardgameShopHoi Ronald,
Wat een geweldige beoordeling, A+++ voor jou als klant!
We zijn superblij dat je tevreden bent met de opvolging en afhandeling van je bestelling. Als we ooit een rapportcijfer krijgen, hopen we dat we in jouw boekje altijd een dikke 10 scoren!
Tot de volgende keer en bedankt voor je vertrouwen! -
Ben
Snelle levering! Handgeschreven klein berichtje erbij :)
Antwoord van BoardgameShopWat leuk om te horen dat je blij bent met je bestelling!
We vinden het geweldig om een persoonlijk tintje toe te voegen – een beetje ouderwetse pen & papier magie. Bedankt voor je mooie review en hopelijk tot snel weer! -
Bingen Cortazar
Very good experience! Fast delivery and products arrived in perfect condition!
Antwoord van BoardgameShopWow, what a fantastic review! We’re thrilled to hear you had such a great experience with our fast delivery and perfectly packed products. We always strive to make everything run smoothly, and it’s wonderful to know we succeeded!
We hope to see you again for your next order. Until then, enjoy your purchase, and thanks again for your kind words! -
Gerb
Betrouwbare shop!
Antwoord van BoardgameShopHey Gerb,
Wat een topbeoordeling, dankjewel! Betrouwbaarheid is onze middle name (oké, niet officieel, maar we nemen ‘m graag aan 😉). We hopen je snel weer te zien in onze shop. Mocht je ooit iets nodig hebben, we staan voor je klaar! -
Matteo Luconi
Beautiful experience with my international order. Fast and well packaged. See you guys for the next Heat expansion :)
Antwoord van BoardgameShopWow, five stars! That puts a big smile on our faces! We're thrilled to hear your international order arrived quickly and in top shape. Thanks for trusting us with your Heat expansion—can’t wait to see you back for the next one!
Until next time, stay fast and stay awesome! -
FEA Leeman
Geweldige service. Alles netjes verzorgd en snel verstuurd. Echt top!!!
Antwoord van BoardgameShopWat een fantastische review! We worden hier helemaal blij van! Dank je wel voor je mooie woorden – we doen ons uiterste best om alles vlot en netjes te laten verlopen, en het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent.
Hopelijk zien we je snel weer terug. Tot de volgende keer! -
CeesJan Mol
Prima service. Gutted verzonden. Fijne communicatie. Helemaal niks mis mee.
Antwoord van BoardgameShopWat een fijne beoordeling, bedankt! We worden altijd blij van tevreden klanten, en jouw woorden toveren een glimlach op ons gezicht. Gutted verzonden en helemaal niks mis mee? Dat klinkt als een perfecte missie volbracht!
Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we weer met dezelfde service voor je klaar. Tot de volgende keer! -
Dario
Good price , very carefully packaged , super quick shipment . A+ Service
Antwoord van BoardgameShopWow, Dario! Your review just put a big smile on our faces! Great price, careful packaging, and super-fast shipping—that’s the golden combo! Thanks for the A+ compliment, we’re giving you an A+ as a customer too! See you next time!
Daniel
Fijne webshop, hele aardige eigenaar!
Antwoord van BoardgameShopBedankt voor je fantastische review, Daniel!
Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad bij ons. We doen ons best om iedereen blij te maken, en jouw compliment over de webshop én de eigenaar maakt mijn dag helemaal goed!
Bestelling 45507 wordt vanaf nu officieel een geluksnummer bij ons!
Tot de volgende keer! -
paul
Prima service. Spellen werden snel geleverd.
Antwoord van BoardgameShopHoi Paul,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat de spellen snel bij je op de mat lagen. Nu hopen we dat je net zo snel wint als wij leveren!
Veel speelplezier en tot de volgende keer! -
Rik
Snel verzonden en zat uitzonderlijk goed verpakt. Kleine persoonlijke boodschap erbij. Kortom niets te klagen.
Antwoord van BoardgameShopWat een geweldige beoordeling, dankjewel!
Hoewel je ons sprakeloos hebt achtergelaten met de beschrijving (of juist niet 😉), zijn we helemaal blij met je enthousiasme.
Als er iets is waarmee we je nog gelukkiger kunnen maken, laat het gerust weten. Tot de volgende keer!
Met een grote glimlach, -
Tessa
Snel geleverd en goede prijs
Antwoord van BoardgameShopBedankt voor je fantastische beoordeling, Tessa!
Het maakt ons dag helemaal goed om te horen dat je blij bent met onze snelle levering en scherpe prijs. Bestelling krijgt van ons ook een gouden ster! Tot de volgende keer! -
Floortje
Goede service, snel geleverd toen het spel weer voorradig was. Klein puntje ter verbetering: het was fijn geweest als we op de hoogte zouden zijn gehouden van de levertijden. Nu moesten wij er zelf achteraan om vervolgens te horen dat de productie vertraagd was met 3 maanden.
Antwoord van BoardgameShopBeste Floortje,
Bedankt voor je uitgebreide beoordeling en het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering toen het spel weer beschikbaar was.
Je punt over de communicatie rondom de levertijden is heel waardevol. Dat had inderdaad beter gekund, en we gaan hier zeker mee aan de slag om onze klanten voortaan nóg beter op de hoogte te houden. Dankjewel dat je dit aangeeft, want alleen met zulke feedback kunnen we blijven verbeteren!
Veel plezier met het spel, en hopelijk zien we je snel weer bij ons terug. -
Laura Neeft
Bordspel was een tijdje niet leverbaar, maar snel verstuurd bij beschikbaarheid, zodat het net voor de Kerst binnen was!
Antwoord van BoardgameShopWat fijn om te lezen dat het bordspel op tijd voor de feestdagen bij je binnen was! Soms is het even wachten op de leukste spellen, maar we zijn blij dat we het op tijd onder de boom hebben gekregen.
Veel speelplezier gewenst en wie weet tot een volgende keer! -
Remco
Altijd snel en goed verpakt
Antwoord van BoardgameShopBedankt voor je stralende vijf sterren, Remco!
Je maakt onze dag helemaal goed! We doen ons best om razendsnel en goed verpakt te leveren, dus het is geweldig om te horen dat je dat waardeert. Bestelling is met zorg jouw kant op gevlogen, en we hopen dat je er net zo blij mee bent als wij met jouw beoordeling. Tot de volgende keer! -
Wouter Missler
Goede levering,
Antwoord van BoardgameShopBedankt voor je fijne beoordeling, Wouter!
We zijn blij dat de levering naar wens was. Als we je nog nét dat extra sterretje kunnen laten verdienen, laat het ons weten—dan gaan we ervoor!
Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer!