Body4You Sportvoeding
Ralph Kalfics
Helaas door koerier bedrijf de levering nooit aangekomen. Wat toch veel gedoe had opgeleverd. Dus kan niet zeggen hoe de produkten zijn.
Antwoord van Body4You SportvoedingJammer dat de levering via de koerier is misgegaan, zeker omdat je zelf neerzettoestemming had gegeven terwijl je thuis was en de koerier het niet op de juiste plek heeft achtergelaten. Gelukkig hebben we het direct financieel met je opgelost.
J B
De smaak valt mij erg tegen, smaakt erg chemisch
Antwoord van Body4You SportvoedingJammer dat de smaak niet beviel! Onze shakes zijn gemaakt van hoogwaardige eiwitten en lossen volledig op — we denken graag met je mee over een smaak die beter bij je past. Smaak blijft natuurlijk persoonlijk, maar we nemen je feedback serieus
Hoe beoordeel je Body4You Sportvoeding?
Edwin Bouwman
Daniel van Poortvliet
Smaak is echt niet te doen. Mooi dat er minder versterkers in zitten maar dit is ranzig.
Antwoord van Body4You SportvoedingDank je wel voor je eerlijke feedback! We vinden het jammer om te horen dat de smaak voor jou niet in de smaak viel. We hebben ervoor gekozen om minder smaakversterkers en kunstmatige toevoegingen te gebruiken, omdat we willen dat ons product zo puur en natuurlijk mogelijk blijft. Dat kan inderdaad invloed hebben en iedereen zijn smaakbeleving is anders. Gelukkig zijn de meningen verdeeld en waarderen we dat je dit met ons deelt en zullen jouw feedback meenemen in de verdere ontwikkeling van onze producten. Als je nog suggesties of specifieke voorkeuren hebt, horen we die graag!
Slawomir Gerlach
Ik ben niet blij dat je op 86 eiwitten en op het etiket 80 gram eiwit schrijft
Antwoord van Body4You SportvoedingBedankt voor je feedback! We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer de product pagina 86% eiwit vermeldt. De voedingswaarde staat vermeld op de product pagina, per smaak omschreven. Op de product pagina staat ook de voedingswaarde van Chocola vermeld, dit wijkt inderdaad iets af van de andere smaken. Cacaopoeder en chocoladesmaken bevatten vezels en koolhydraten die een klein deel van de eiwitruimte ‘innemen’ in de receptuur. Hierdoor blijft er net wat minder ruimte over voor het pure eiwitpoeder, waardoor het totale eiwitgehalte een paar gram lager ligt. We streven altijd naar transparantie en willen je graag meer uitleg geven als je dat wilt. Bedankt dat je ons hierop hebt gewezen – we waarderen het dat je ons helpt om onze producten nog beter te maken!
Jerry Bredewoud
Snel en goed
Antwoord van Body4You SportvoedingBedankt voor je feedback en vijf sterren!
Lowie Vos
Jullie vragen mij om een review te schrijven terwijl ik mijn pakket nog niet eens heb ontvangen. Omdat de slechte vervoerders van dpd zeiden dat ze niet konden afleveren terwijl ik gewoon thuis was. Dus bij deze kan ik geen goede beoordeling achterlaten.
Antwoord van Body4You SportvoedingBeste Lowie, Wat vervelend dat uw pakket gisteren niet geleverd is. Hiervoor had u ons ook kunnen contacten om het verder uit te zoeken. Mogelijk heeft u de bel niet gehoord of was u op het moment van levering onverhoopt niet thuis. We zullen contact opnemen met DPD en zullen u per mail voorzien van een reactie en een update geven.
Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. -
Nel
Goedkoop en snelle service.
Jerry
Goede service, snelle levering en goed advies. Prijs is ook goed.
G Doorten
Goed product wat niet duur is
Max Rijk
Levering prima, product echt ranzig goedkoop qua smaak bah
Tony Uiterwijk
Leuke prijzen en prima shakes
Rob Brederode
Prima
John Broeren
Uitstekende service en snelle levering
Tas
Prima prijs... vind alleen de door mij bestelde smaken niet lekker
Zou waarschijnlijk niet meer bestellen.. -
Adeel
Geweldige service, en goeie producten
Cynthia Poortman
Goed product, zeer tevreden
Anwar qasem Alssaqer
i like it and fast delivery
Loránt Márton
Aaaaaa