Bold Banana
Tamara De Buck
Hele mooie producten en een super levering!!
Coco R
Mooi product
Duidelijke communicatie -
Hoe beoordeel je Bold Banana?
Jose Besselink
Toppie service, ik kwam er achter dat ik iets verkeerd had besteld, mailtje gestuurd, werd nog dezelfde dag beantwoord, en probleem opgelost. Écht fijn. Mvg, José
Finca
Snelle levering en vriendelijke service
Rita Mattijssen van den Heuvel
Mooi materiaal en kleuren. Diversiteit.
H. B.
Leuke tas, stylish en praktische.
Elle Suijkerbuijk
Leuke actie ! En super fijne tas! Sjiek,maar ook sportief! Hij gaat mooi elke dag mee naar m’n werk, maar ook naar school! Super handig !
Gina
Good quality, feels secure while traveling with the special lock and is easy to pack.
Linda
Hele mooie tas, heel blij mee!
Trudy Harthoorn
de zo unieke magneetsluiting werkt alleen handmatig en niet automatisch. dat is wel heel jammer. verder is het een fijne tas met lekker veel ruimte.
Patricia
Website is overzichtelijk, bestellen gaat makkelijk en tas was verzonden!
FABIEN SENDRA
PARFAIT
Iris
Ik had mijn rugzak om half elf 's avonds besteld en de volgende middag was het 's middags al in huis! De Yellow Raven mini Envelope is perfect qua grootte, ik zocht een kleine rugzak waar ik wel al m'n spulletjes die ik mee wil nemen in kwijt kan en dat kan met deze perfect. Ook vind ik de gele kleur erg leuk!
A. M.
Alles sehr gut
Christa
Mooie kleine tas , maar toch ruim genoeg voor de nodige dingen om mee te nemen , snelle levering
C.C.
Snelle levering, heel mooi product. Blij mee!
Joan Meerten-Berends van
Echt supertof!!!
Diana Dolman
Prima aankoop, mooie kwaliteit, goede service
Ingrid
Mooi tassen. Goede prijs. Mooie aanbieding. Echt blij mee!
Tineke van Put
Jammer dat de Classic Cross body s niet met hoger korting wordt aangeboden als een bestelling hebt gedaan of nog gaat doen.