Bon Appethee
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 14-06-2024 stopgezet
Hetty
Mooi verpakt met een persoonlijk berichtje erbij. Je merkt dat er met zorg en aandacht wordt omgegaan met de producten en bestellingen.
Kitty Verhagen
geweldige service en altijd leuk verpakt.
Saskia Wildeman
Erg goed kwaliteit thee en andere thee artikelen. Goed service en vriendelijke mensen.
Anoniem
Snelle service, super leuk en persoonlijk ingepakt.
Nathalie
Heerlijke thee, heerlijk enthousiaste dame en een super service!
Jorinde VT
De beste service die je maar kan wensen als consument! Elke keer ontvang je je pakket met de lekkerste thee mooi verpakt met een lief dankwoord ❤️. Topper!
Sandra
Bestelling was snel geleverd met 2 extra theetjes! Super jammer dat ik in december niet meer van de thee advent kalender kan genieten, dat ga ik echt missen.
Vdm Koper
Heerlijke thee..., mooi verpakt..
Label 107
Mooie produkten en snelle service
MARGO Verschoor
Geweldige service , topassortiment, heerlijke thee met leuke bijartikelen !
Smally Rey-Philips
Altijd de beste service en kwaliteit. En het beste plek voor uniek cadeaus. Ik voel me altijd super trots om een cadeau van BonAppethee te geven aan iemand.
Annemiek van Limpt
Geweldig service , leuk kaartje bij de levering en mooi assortiment
Angelique van Lier
Goede service en veel keus! Jammer dat het bedrijf stopt
Josevandersanden
Fijne afwerking van bestellen en prima thee
Bianca
Snelle levering, goede service & zeer vriendelijk
Miranda van der Tuin
Hele goede sevice, snelle levering. Altijd netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje erbjj. Maar vooral hele lekkere thee soorten.
Annemieke
Snelle en de thee en alles wordt heel mooi ingepakt met een lief persoonlijk kaartje erbij. Monique super bedankt! Toppie
Coco Bouwmeester
Heel correct, vriendelijk en snelle levering. Prima!
Shirley vervloet
Snelle levering, netjes verpakt en weer lekkere thee
Helma
Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Er was moeite voor gedaan, dat kon je zien.