Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Bonrosa de Specialist in rouwwerk, rouwbloemen, zijdebloemen en verse bloemstukken. Wij maken grafstukken, rouwboeketten en kransen met echte bloemen of hoogwaardige zijdebloemen. Aangevuld met bijpassende bloemaccessoires, met zorg en vakmanschap samengesteld.
  • Suzanne Weterings
    Review voor Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Fantastische winkel, mooie producten, erg gezellig team en uitstekende service & kwaliteit. Daarnaast nu een supermooie vernieuwde website waar je op je eigen moment de mooiste bloemen kan bestellen 🌸🌷⚘️🪻🌻💐

He hallo! Bedankt voor je lieve review! 🥰 liefs team Bonrosa

• Petra
    Review voor Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Bedankt voor het geweldige 'Bonrosa' boeket!
    Lekker over de top met die prachtige kleuren, dat kunnen jullie toch echt als de beste! Nu met de vernieuwde site is het nog makkelijker om wat te bestellen als ik zelf te druk ben om langs te komen, super handig! Maar ik kom snel weer langs hoor al was het maar voor een gezellig praatje en natuurlijk om al het moois te bewonderen. Tot snel
    Groetjes Petra

Antwoord van Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Hey Petra! Bedankt voor je vertrouwen in bonrosa.. super goed te horen dat je tevreden was over het bestelde boeket! Blije klanten daar doen we het voor! Lieve bloemengroetjes team Bonrosa

• Hoe beoordeel je Bonrosa exclusive flowers & accessoires?

• Christel
    Review voor Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Super leuke winkel, goede service

Antwoord van Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Hey christel Bedankt voor je lieve review en het vertrouwen Bonrosa! Lieve bloemengroetjes team Bonrosa

• Elise
    Review voor Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Prachtig op pot opgemaakte zijde van Bonrosa mogen ontvangen. Het is een echte eye catcher in ons huis en we krijgen er veel complimenten over. Super goede service en voldoet aan al onze verwachtingen. Top!

Antwoord van Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Bedankt voor je fijne review! We zijn blij te lezen dat je nog steeds tevreden bent met je opgemaakte pot! groetjes team Bonrosa

• Roscoe
    Review voor Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Strakke site, erg mooi gedaan. Altijd mooie boeketten en voor ieder wat wils. Ga zo door.

Antwoord van Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Bedankt voor je fijne review! Hier doen wij het voor! tevreden mensen! groetjes team Bonrosa

• Ans de groot
    Review voor Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Wauw deze vernieuwde site is geweldig! Ik kom al als vaste klant in de winkel maar dit besteld nog makkelijker! Super!

Antwoord van Bonrosa exclusive flowers & accessoires

Oohh ans dankjewel voor je fijne review en tot snel! Liefs team Bonrosa