Bootschappen Watersport

8,5
Filter 7316 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 7307 met beschrijving

• Rudy Brookman
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Geen juiste voorraadindicatie en drie weken gewacht op mn bestelling

• John HM
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Een pot mooie Epifanes Copper-Cruise tegen een redelijke prijs. Hoewel helaas niet op voorraad maar dan uiteindelijk toch nog snel geleverd.

• Hoe beoordeel je Bootschappen Watersport?

• Willem
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Nog steeds geen levering gehad, via de website de bestelling geannuleerd, nooit geen e-mail ontvangen met factuur of bevestiging. Zie graag mijn geld terug geschreven worden op de rekening.

• Constant Mak
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Snelle levering! Goed verpakt! Toppers!

• Hein
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Op site staat dat de goederen op voorraad zijn, daarna krijg je gelijk een mail dat het niet op voorraad is. Met daarbij een nieuw leverdatum. Spullen pas 2 weken na nieuwe levertijd ontvangen, na enkele telefoontjes waarin ze beloven terug te bellen. Helaas is er nooit teruggebeld...

• Erik Oud

• Pieter Harms
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Artikel kwam later omdat het toch niet op voorraad

• Robbert
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Levering van een niet vooradige Jabsco pomp aantrekkelijk geprijsd en keurig vogens afspraak geleverd.

• Job
    Review voor Bootschappen Watersport

De ontvangen bestelling was incompleet, zeer laat, en de informatie op de website is misleidend. De bestelling duurde erg lang (bijna een maand) om verzonden te worden, omdat er nog onderdelen ontvangen moesten worden van de leverancier. Dit begrijp ik en was ik ook over op de hoogte gesteld, maar dan is de benoeming als "beschikbaar" of "leverbaar" op de website zeer misleidend. Sterker nog, het onderdeel bleek uiteindelijk helemaal niet leverbaar. Daarnaast is hoe je de gelcoat selecteerd verwarrend, en ik moest constant achter mijn eigen bestelling aan.

• Jan Meinema
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Goede service en snelle levering, klein minpuntje dat artikelen niet op voorraad waren.

• Thomas Hocevar

ALLES SUPER

• Chris Broeders
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Snel geleverd alleen de bussen van 5 liter antifouling zater vol met deuken er was duidelijk niet netjes mee omgegaan het leek wel of er mee gegooid was. Misschien zit het probleem bij de vervoerder ???? Maar verders oke.

• Johan

Snel in huis ,goed verpakt

• arjan fredriks
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Mijn bestelling was keurig verpakt vlot geleverd.

• Wim Gudde

Snelle correcte levering

• Martine
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Zeer snelle levering en goed verpakt!

• Arie
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Wc bril besteld van Tecma. Telefonisch duidelijke uitleg gekregen. En per e-mail document ontvangen voor de juistheid van de bril. Deze was niet op voorraad en moet besteld worden. Na 3 dagen ontvangen. Wij hebben weer een fris toilet blij mee.

• Harry Den Boer

Goede communicatie

• Marc
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Goed assortiment tegen marktconforme prijs en snel geleverd.

• Freerk
    Geverifieerde klant van Bootschappen Watersport

Goede communicatie over korte vertraging. Toen snel geleverd en uitstekend verpakt!