Bootyband Nederland

Bootyband Nederland

Unieke sportartikelen voor vrouwen! De eerste, echte Bootyband in Nederland. Wij zijn de uitvinder van de Verstelbare Bootyband!

Bootyband Nederland is marktleider in sportartikelen voor vrouwen en gevestigd in Amsterdam. Daarnaast zijn wij hét officiële verkooppunt sinds 2017.
De eerste en originele bootyband webwinkel met het grootste aanbod in weerstandsbanden.
Bootyband Nederland is tevens ook groothandel voor sportschoolhouders, Personal Trainers en webshops.
De zekerheden van https://www.bootyband.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.