Bordspellenstore.nl
Evert Steenhoudt
Heldere communicatie en stipte levering, top!
jonathan van Duijn
Het spel kwam anderhalve week later pas aan, maar dat had met de DHL te maken. In hun communicatie zijn ze erg aardig en meelevend.
Hoe beoordeel je Bordspellenstore.nl?
Andre Nijhuis
Snelle
Peter schiphof
Vlot en zonder gedoe
Roelie van der Zalm
Snelke levering
Mar
Prima correcte en snelle levering
Liesbeth Vermeulen
Prima geregeld, in fijne doos, snel bezorgd
Floris van der Haak
Wat een misleidende website is dit zeg. Kwam op deze website terecht na een zoekopdracht bij google voor het spel Risk. Wordt op de website een hele mooie prijs weergegeven van 27,99. Klik je vervolgens op 'bestel nu' wordt je doorgelinkt naar bol.com en kost het spel ineens 37,99. 25% prijsverhoging in slechts 1 klik, beetje raar. Omdat ik nog van een foutje wilde uitgaan meerdere spellen op deze website bekeken maar elke keer als ik op 'bestel nu' klik wordt ik doorgelinkt naar bol.com en valt de prijs ineens een stuk duurder uit dan op deze website staat vermeld.
Estela Corbacho
Snel en de verwachte kwaliteif
daisy Quispel
Snel en netjes geleverd
Hans Krens
Dezelfde dag nog verzonden, goede keuze
Edwin Calsbeek
Hele
Jelmer Dijkstra
Goede prijs en snelle levering.
John Bolluijt
Snelle levering. Goede prijzen
Ton van Gessel
Ik had wel iets meer informatie, e.g. begeleiding verwacht mbt de bezorging. De bezorg data kon ik net vinden, dus moest afwachten.. en daar ben ik gewoon slecht in. Wellicht heb ik iets gemist. Maar ja... uiteindelijk wel afgeleverd. Ik was thuis, kreeg toch een briefje van DHL in de bus. En moest alsnog nog een dag wachten tot ik het spel kon ophalen.
Arend Van Dorp
Goede prijs, snelle verzending
Tim Van Dijk
Snel en goed.
LV
Prima! Stevig ingepakt en keurig op tijd binnen.
Paul van de Weg
Snelle levering, goed ingepakt