Borduurshop Hengelo
Robyn van Balen
De prijzen zijn goed en ik kreeg mijn bestelling snel binnen. Alleen moest ik best lang doen om alles in mijn mandje te krijgen aangezien ik veel verschillende kleuren nodig had. Ik denk daarentegen niet dat het beter zou kunnen dan het nu is. De zoekactie om specifieke kleuren te zoeken is super fijn.
Angela
Duidelijke beschrijving van de stof, zodat ik wist wat ik nodig heb. Snelle levering.
Hoe beoordeel je Borduurshop Hengelo?
Diana Kruijf
Hele goed service!! Goed meegedacht, snelle reactie, alles keurig netjes en niks was te veel. Contact zeer vriendelijk, afspraken nagekomen!
Thea van den Bosch
Erna geeft heel goed en eerlijk advies. Het resultaat is iedere keer nog voortreffelijk geweest. Ik heb er nu 3 gemaakt en allemaal mooie kleuren en perfecte patronen.
Ria de Neef
Altijd zeer vriendelijke behandeling en alles top verzorgd
Birgitte Bouman
Snelle service
Klaas Rommelaere
Directe service, bij elke stap werd er over gecommuniceerd. Aan te raden!
Carla Bisschop
Samantha Vonk
Hele snelle levering.
Ben er heel erg blij mee en zeker betaalbaar. -
Setty Waaleboer
Goede service snel geleverd
Marjolein van Ruitenbeek
Snel geleverd. Kon weer verder
Freek Gerritsen
Heel behulpzaam en flexibel, tot in de puntjes verzorgd
Carla
Levering sneller dan verwacht
Lonneke de Graaf
Snelle service en duidelijke reacties via de mail. Erg fijn!
H A v.d. Heide
Vlotte levering, goed verpakt, kortom tevreden klant!
Jorine Gosman
Heel erg te vreden alles was goed en ze dachten ook goed mee over hoe groot het patroon moest zijn om het nog mooier te maken
Yolanda de Vries
Good prices & fast service!!!
Mirjan Bakker
Ik kreeg goed advies en het pakket is mooi en snel bezorgd. Ik raad het iedereen aan die wil borduren via een foto groetjes mirjan
Paulina Sobocinska
fast delivery, nice packaging, will order from here again!
Yvonne Coolen
Super vriendelijke mensen en erg behulpzaam. Kreeg netjes een mailtje dat mijn pakket iets later zou komen dan afgesproken.