Botec Car Supplies

Botec Car Supplies

Al ruim 35 jaar maken wij op maat gemaakte armsteunen voor bijna elk type auto vanaf het bouwjaar 1980 tot aan de nieuwste modellen.
Wij hebben 2 soorten bovendelen in ons assortiment namelijk de "Comfort" en de "Classic" uitvoering.
De bovendelen zijn te leveren in diverse stoffen zoals gewone stof, kunstleder en echt leder en in diverse kleuren zoals zwart, grijs, antraciet, beige, rood, blauw en nog veel meer.
De stoffen uitvoeringen starten vanaf €69,50.
De armsteunen zijn door ons zelf ontwikkeld en gefabriceerd in Nederland.
Wij garanderen daarom ook een goede kwaliteit en een snelle levering. Tevens zijn wij leverancier aan en voor grotere autobedrijven, dealers en lease maatschappijen.
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.