BouwOnline.com

BouwOnline.com

BouwOnline.com is dé online shop voor uw klus- en bouwproject. Sinds de oprichting in 2011 is BouwOnline gespecialiseerd op het gebied van verkoop & advies van bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen en alles wat u nodig heeft voor uw verbouw & uitbouw. Persoonlijk advies, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de peilers: BouwOnline wilt u voorzien van alléén de beste bouwmaterialen en de allerbeste service. U kunt bij BouwOnline terecht voor het grootste en meest gevarieerde productaanbod online op het gebied van klussen en verbouwen. Bedrijven, bouwprofessionals en particulieren worden bediend met uitsluitend A-kwaliteit bouwmaterialen.
8,8
2.574 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 7 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Ricardo
  Review voor BouwOnline.com

  Zeer slecht te bereiken bestel hier niet

 • Stephanie
  Review voor BouwOnline.com

  Retourbedrag terugstorten. Duurt nu al een half jaar.

 • Hoe beoordeel je BouwOnline.com?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Henk
  Review voor BouwOnline.com

  Zeer slechte afhandeling van de bestelling.

  De beloofde levertijd wordt overschreden. Het bedrijf levert verkeerde spullen af. Waar later heel moeilijk om wordt gedaan om wel de goede spullen te krijgen.

  Het bedrijf levert ondeuglijk materiaal af met een deuk in een deur. Moet je het maar controleren. De chauffeur rijd gelijk weg na levering. Drama dit bedrijf en nooit bestellen is mijn aanbeveling.

 • J.H. Vos
  Review voor BouwOnline.com

  Goed gesorteerd, breed assortiment

 • wa.lapré
  Review voor BouwOnline.com

  de bestelling ging zoals gewoonlijk uitstekend, nu maar afwachten hoe de transporteurs/bezorgers het
  gaan doen?

 • N.w
  Review voor BouwOnline.com

  Goede service! Snelle levering en fijne aflevering, tot de volgende x

 • Conijn
  Review voor BouwOnline.com

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Bestel hier geen producten! Sedert januari bezig met mijn bestelling. Bouw vertraagd als gevolg van vage redenen dat materiaal niet op afgesproken data geleverd kon worden. Voorts blijken er zelfs bestelde producten te ontbreken. Wederom contact opgenomen en ondanks een schriftelijke (e-mail) met expliciete bevestiging op de posten op de factuur is men ervan uitgegaan dat deze producten niet geleverd hoefden te worden. Bijzonder vermoeiend en tijdrovend allemaal. En als klap op de vuurpijl: al maandenlang een credit factuur openstaan, maar als ik vraag wanneer deze aan mij terugbetaald wordt, reageert men gewoon niet. Dit is de eerste keer dat ik de tijd en de moeite heb genomen om een recensie te schrijven en hopelijk de laatste keer. Maar laat dit een waarschuwing zijn. Mvrgr. J. Conijn