Bouworder
Bouworder.nl is gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen. Naast een ruim assortiment aan schroeven bieden wij ook verschillende pluggen, boren, kitten en lijmen. Wij verkopen uitsluitend a-kwaliteit producten van onder anderen Spax, Heco, Fischer, Heller, Illbruck en Den Braven. Wij zijn ervan overtuigd dat we het klussers en professionals zo makkelijk mogelijk moeten maken met de aanschaf van top kwaliteit basisbenodigdheden tegen een scherpe prijs. Daarom dus een webshop. Maar wel één waar service en betrouwbaarheid voorop staan en waar menselijk contact nog gewoon mogelijk is. Niet eindeloos zoeken naar een telefoonnummer of een e-mailadres. Geen robot die met je chat. Wij zijn gemakkelijk te bereiken, zodat je nooit lang op antwoord hoeft te wachten. We hebben in Eindhoven een zeer uitgebreid magazijn, zodat we snel kunnen handelen en jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Zoals het hoort en jij verder kunt. Snel, veilig en zeer voordelig geprijsd.
De zekerheden van https://www.bouworder.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.