Bouworder
Bouworder.nl is gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen. Naast een ruim assortiment aan schroeven bieden wij ook verschillende pluggen, boren, kitten en lijmen. Wij verkopen uitsluitend a-kwaliteit producten van onder anderen Spax, Heco, Fischer, Heller, Illbruck en Den Braven. Wij zijn ervan overtuigd dat we het klussers en professionals zo makkelijk mogelijk moeten maken met de aanschaf van top kwaliteit basisbenodigdheden tegen een scherpe prijs. Daarom dus een webshop. Maar wel één waar service en betrouwbaarheid voorop staan en waar menselijk contact nog gewoon mogelijk is. Niet eindeloos zoeken naar een telefoonnummer of een e-mailadres. Geen robot die met je chat. Wij zijn gemakkelijk te bereiken, zodat je nooit lang op antwoord hoeft te wachten. We hebben in Eindhoven een zeer uitgebreid magazijn, zodat we snel kunnen handelen en jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Zoals het hoort en jij verder kunt. Snel, veilig en zeer voordelig geprijsd.

De zekerheden van https://www.bouworder.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.