Box2Give
Box2Give is de webwinkel om unieke, kant en klare cadeauboxen te vinden !
De zekerheden van https://box2give.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Box2Give erg belangrijk vindt, is het verassend effect welke zij op haar klanten wil overbrengen. Wij besteden daarom dan ook veel zorg aan onze verpakkingsmaterialen en ons samengestelde producten.Box2Give wil heeft daarom alleen producten in haar assortiment waarvan een degelijke kwaliteit verwacht mag worden. Dit wordt uitgebreid door haar personeel onderzocht en getest.Van haar service mag u ook een hoge standaard verwachten. Er wordt alles gedaan om haar klanten op correcte wijze te behandelen. Box2Give heeft als doel om een leuk verassend pakket aan te bieden tegen een nog leuker prijs.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.