Brickstickershop
Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen.
Onze klanten worden niet beloond.
Jean-Sébastien Kirsch
Nice shop . A bit slow shipping
Dennis Raad
Mooie stickers en prima op tijd geleverd. Ben zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen.
Hoe beoordeel je Brickstickershop?
Wim De Block
Jammer dat de verzending lang onderweg is voor gewone brief post. Bestelling was zoals beschreven
Peter
Duidelijke site, snel de gewenste stickernummers te vinden. Binnen de gestelde termijn geleverd en stevig verpakt
Cédric Perreau
Top super reproduction reçu en 1bsemaine en France
Alex van der Pers
Nette levering en redelijk makkelijk te bestellen.
Brian Quina
Bestelling is nooit aangekomen
Antwoord van BrickstickershopHallo Brian,
Wat vervelend dat je order niet is aangekomen. We zijn bereid om je order opnieuw te versturen.
We hebben je een mail gestuurd -
Rogier
Uitgebreid aanbod en snelle verzending!
Giovanni Coppens
vlotte en correcte afhandeling
Luk@
Top!!!
Janny Poortinga
Super service netjes verpakt een dikke duim
Janwillem Hol
Al meerdere bestellingen mogen doen, en super tevreden over levering en kwaliteit!
Jorben
Zeer tevreden, ik kocht stickers voor set 42039 en nu ziet deze er als nieuw uit! Zeer hoge kwaliteit en een dikke aanrader!
Alex
Stickers zijn goed, alleen net niet dezelfde "kleur" wit
Antwoord van BrickstickershopDank voor je feedback.
Wij gebruiken inderdaad gewoon wit en geen "Lego wit" Dit is omdat Lego meerdere kleuren wit gebruikt, OOk zijn er klanten die graag helder wit willen en andere klanten willen graag Lego wit.
Dat is de reden dat wij gekozen hebben voor gewoon wit -
Tymen Struiksma
goede prijzen en snelle verzeding
Edwin Verhoef
Snelle levering in nette envelop.
Erik Van Riet
Echt tof dat het bestaat als je iets bouw dat je stickers kan vervangen als de originele stuk zijn een top bedrijf
Bots
Zeer fijn geholpen en de stickers zijn van erg goede kwaliteit.
De verzending was ook snel binnen.
Enige opmerking die ik eventueel zou hebben is dat een enkele kleine sticker een tikkeltje te groot kan zijn voor een 1x1 steentje, maar niet storend. -
W.L.
De kleur kwam niet hellemaal overeen met de stickers van LEGO zelf, maar dat vind ik niet heel erg. Verder plakken ze goed en werden ze geleverd zonder scheuren, vouwen of kreukels. 5 sterren dus.
Damian Bloemhof
Super service! Echt top voor elkaar. Het heeft mijn project naar het volgende level gebracht