BromfietsShop.nl

BromfietsShop.nl

BromfietsShop.nl is begonnen als een lokaal gelegen bedrijf en in 12,5 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste webwinkels in bromfiets & scooter onderdelen van Europa! Bij ons vind je dan ook als particulier of zakelijke klant nagenoeg voor elke bromfiets of scooter de juiste onderdelen.
8,5
166 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • zouhir zerrouki
  Review voor BromfietsShop.nl

  transport niet een week later , andere nederlandse bedrijven leveren de dag erop altijd . deze kan dat zo te zien niet . voldoet niet aan de moderne eisen die andere concurerende bedrijven wel kunnen

  Antwoord van BromfietsShop.nl

  Beste Zouhir,

  Zoals op onze website aangegeven verzenden wij binnen 1 tot 3 werkdagen.

  Jij hebt op 12 augustus een bestelling geplaatst en deze is op 13 augustus verstuurd.

  Jouw bestelling is dus netjes de 2e werkdag verstuurd ondanks de enorme drukte en onderbezetting tijdens de vakantieperiode.

  Wat betreft jouw track en trace code, die krijg je normaal gesproken automatisch per email na verzending. Via onze klantenservice heb je hier inderdaad om gevraagd, wij hebben jou deze daarna binnen 5 minuten nogmaals gestuurd.

  Van onze kant hebben wij ons best gedaan om jouw bestelling zo snel als mogelijk te versturen en te reageren op jouw email en vinden het daarom ook jammer dat je niet tevreden bent en gelijk een negatieve review plaatst.